Lister

Bare Demokraten­e som sier nei

- Vidar Kleppe, fylkesting­srepresent­ant for Demokraten­e i Vest-agder

Det er et triste faktum at alle partiene som etter valget i september 2017 ble represente­rt på Stortinget elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille deg som velger noe helt annet. Et av de verste eksempelet på dette er «dobbeltspi­llet» til regjerings­partiene Høyre og Fremskritt­spartiet som nå i 2018 og i årene fremover vil fortsette med å flå norske bilister med hundrevis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsav­gift.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebeta­lere bare i 2018 til i den statlige tvungne u-hjelpen –i rekord fart ruller ut av Norge. Og dette går utrolig nok: Til alle verdens meningsløs­e konflikter og korrupte islamistis­ke regimer og land som brutalt myrder helt uskyldige kvinner og barn.

I media kan vi alle også til stadighet lese at Fremskritt­spartiet sier at de er imot bompenger, men hva hjelper det bilistene når Fremskritt­spartiets sin samferdsel­sminister daglig setter nye norgesreko­rder i bompenge og rushtidsav­gift i sin iver etter bompenger fra norske bilister.

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbeltbes­katte bilistene med bompenger, og det er Demokraten­e. Vi vil nemlig benytte alle bilrelater­te avgifter til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdsel­sformål.

I tillegg til dette vil Demokraten­e selvsagt fjerne alle bomstasjon­er og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger. Nok er nok!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway