Lister

Reimers lover en rocka Myrull-utgave

- Av Mona Wikøren

Farsund og Parken kaffebar var første stoppested for bandet denne helgen. Denne konserten var i går, fredag. Lørdag er Sogndalstr­and amfi konsertare­na. Da opptrer Myrull sammen med Heine Totland og Raegefabri­kken.

Søndag er det Kongshamn bryggerest­aurant på Hidra som får Myrull-besøk.

De tre regionale konsertene er andre del av sommerens turné for Myrull. Bandet skal også besøke Telemark, Fredriksta­d, Stavanger, Varteig og Utsira i sommer.

Myrull har oftest konserter som duo og trio, men denne gangen stiller de med fullt band med Rebecca Reimers på vokal, Vidar Arntsen på gitarer og vokal, Kjell Martin Sirnes på trommer og perkusjon, samt Vegar Valde på bass.

– Det vil helt klart gjøre noe med lydbildet. Det blir mer trøkk og et større format lydmessig, skriver vokalist Rebecca Reimers i en e-post til regionavis­en Lister. Reimers skriver videre:

– Det blir nok en litt mer rocka utgave av Myrull. I tillegg lover vaermeldin­gen sol, og vi lover eventyrlig sommerkons­ert! Vi gleder oss veldig til å spille på disse helt nydelige konsertsce­nene i vår egen region.

Musikken til Myrull handler om regionen musikerne lever i, nemlig i Lister. Gruppen har gitt ut tre album Liv (2011), Stifinner (2014) og Ei strime lys (2016).

I helgen kan du oppleve en rocka Myrull-utgave live på tre ulike steder i regionen.

 ??  ?? Vokalist Rebecca Reimers lover eventyrlig­e sommerkons­erter i helgen.
Vokalist Rebecca Reimers lover eventyrlig­e sommerkons­erter i helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway