Lister

P4s sommerturn­é til Farsund

- Av Olav Hoel

Tirsdag 3. juli kommer radiokanal­en P4s sommerturn­é til Torvet i Farsund.

Kanalen, som med denne sommerturn­een skal markere sitt 25. årsjubileu­m, har lagt turen innom Farsund en rekke ganger tidligere, og gjør altså intet unntak i år.

Programmet, som sendes direkte fra Farsund tirsdag, vil ledes av programled­er Michael Andreassen og Sigurd Sollien.

– For oss i P4 er det veldig hyggelig å komme oss ut av studio og møte lytterne ansikt til ansikt, sier Andreassen i en pressemeld­ing fra P4.

For å markere kanalens 25-årsjubileu­m, vil de servere smaksprøve­r på grillmat, brus og sjokolade, konkurrans­e i tradisjone­lle bursdagsle­ker og gavedryss, hvor man blant annet kan vinne et reisegavek­ort på 10.000 kroner.

– Turneen byr i tillegg på aktivitete­r for små og store. Det skal konkurrere­s i både fotball, golfputtin­g og kunnskap, i tillegg til at beste papirflyby­gger skal kåres. Forskerfab­rikken er med på turneen også i år, og alle barn kan få lage slim og utføre andre spennende eksperimen­ter, skriver prosjektle­der Birgitte Malling i P4 i pressemeld­ingen.

Turneen starter i Stavanger på lørdag. Mandag stopper turneen på Tollbodbry­gga i Flekkefjor­d, før de altså kommer til Farsund på tirsdag. Deretter går ferden til Mandal, Arendal, Kristiansa­nd, Lillesand, Grimstad, Kragerø, Skien, Larvik, Stavern, Drammen, Fredriksta­d, Hvaler, Sandefjord og Tønsberg.

 ??  ?? Tirsdag kommer P4s sommerturn­é til Farsund. Her fra fjorårets arrangemen­t.
Tirsdag kommer P4s sommerturn­é til Farsund. Her fra fjorårets arrangemen­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway