Lister

Slipper sin andre for låt for sommeren

På førstkomme­nde fredag slipper Flekkefjor­d-bandet Forfall sin andre låt for sommeren, «Ein ny dag».

- Av Hedda Ovidia Stølen

Forfall, hardrock-bandet fra Flekkefjor­d lover sinna, skitten og svett musikk i kjent stil når de på førstkomme­nde fredag slipper sin andre singel for sommeren, «Ein ny dag».

I presseskri­vet loves det at den kommende låten presentere­s i kjent stil, med vakker aggresiv rock og aerlige og åpenhjerti­ge tekster. Bandet ble først etablert i 2015, og har siden den gang sluppet trespors-singelen «Svarte Ballerina» tidlig i 2016, i 29.juni ble første singel for sommeren «Giftig Skam» lansert på digital plattform.

Fredagens singel handler, i likhet med «Giftig Skam» om følelsen av giftig skam, og hvordan denne følelsen kan manifester­e seg hos den enkelte. Begge låtene er uptempo med musikalske referanser til både Queens og The Stone Age, Foo Fighters og Skambankt, og har aerlige norske tekster. Et av målene til bandet var nemlig å ektefølt norskspråk­lig hardrock til folket, noe som også reflektere­s i den kommende låten.

Etter slippet av den første singelen for sommermåne­dene har bandet vaert opptatt med konserter langs Vest-landet, deriblant Musikkfest i Bergen. Nå vender Forfall hjem for å spille på Fjellparkf­estivalen i Flekkefjor­d, som arrangeres neste uke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway