Lister

Javel ...

Jeg kunne tenke meg å ha en powervaske­knapp i panna som gjør at jeg vasker og rydder huset på et blunk

-

– Hva provoserer deg? – Kapselkaff­e provoserer meg. – Hva gjør deg glad?

– Jeg blir veldig glad av å vaere sammen med gode venner. Og familien min, spesielt når sola skinner, vi har fri, alle er mette og uthvilte. – Hva klarer du deg ikke uten på en vanlig dag? – Kaffe. – Hvilke planer har du for sommeren?

– I sommer skal jeg jobbe litt, og så skal jeg få med meg litt av det som skjer i Farsund. – Hva slags musikk hører du på?

– Jeg liker norsk musikk. Har Lillebjørn Nilsen, Karpe Diem, Åge og Paperboys i spillelist­a. – Hva hadde du gjort om du vant fem millioner kroner? – Da hadde det i alle fall blitt en pionhekk rundt huset. – Hvilken superkraft kunne du tenke deg?

– Jeg kunne tenke meg å ha en powervaske­knapp i panna som gjør at jeg vasker og rydder huset på et blunk. Eller kanskje nakken. – Hva er ditt dårligste kjøp?

– Kommer ikke på noen superdårli­ge. Har, i motsetning til Joar, aldri kjøpt noe på Tvshop. – Hvilken film så du sist på kino?

– Hakkebakke­skogen, eller kongens nei. – Hva mener du avisen Lister bør skrive mer om? – Jeg syns de bør skrive mer om mat. Av Hedda Ovidia Stølen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway