Lister

Spiller første kamp i G19-EM i dag

- Av Olav Hoel

Markovic - som tidligere i år meldte overgang fra Molde til den bosniske toppklubbe­n Zrinjski Mostar - og resten av den norske troppen Em-åpner mot Portugal i ettermidda­g før vertsnasjo­nen Finland står på motsatt banehalvde­l torsdag. Søndag spilles den siste gruppespil­lkampen mot Italia. De to beste i hver gruppe går videre til semifinale, og de fem beste lagene i EM er klare for VM i Polen i 2019.

– Jeg liker gruppa godt og jeg ser for meg at vi skal spille mer enn tre kamper i EM. Det er derfor vi reiser dit. Vi vil gå videre fra gruppa og det tror jeg vi har gode sjanser til, sier landslagst­rener Pål Arne «Paco» Johansen til Fotball.no.

Han legger derimot ikke skjul på at det har vaert et vanskelig uttak, hvor de har vaert samlet åtte ganger og hatt nesten 50 spillere innom troppen.

– Vi har tatt ut en sterk tropp sammensatt av ulike typer både på og utenfor banen. Alle har vaert med før, så de kjenner hverandre og gleder seg til å spille EM sammen. Det som kanskje har imponert meg mest med denne gjengen, er evnen til å reise ut i Europa, spille positiv fotball, håndtere motgang og slå hardt tilbake hver gang vi har fått et tilbakesla­g, sier Johansen videre til nettstedet.

Lister24 har ikke lykkes med å få en kommentar fra Eman Markovic.

Eman Markovic fra Lyngdal er i Norges G19tropp som spiller første kamp i EM i dag.

 ??  ?? Eman Markovic er tatt ut i troppen til G-19-EM
Eman Markovic er tatt ut i troppen til G-19-EM

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway