Lister

HELENE-MATHILDE DANIELSEN TJELLAND

- Av Siv Eline Holmen

Helene-mathilde bryllup i sommer, Danielsen og gleder Tjelland seg veldig skal til i det.

– Hva blir du provosert av?

– Fulle, uhøflige mennesker, folk på to og fire hjul som ikke viser hensyn, og trangsynte folk. – Hva klarer du deg ikke uten på en vanlig dag? – Mobilen og lommeboka. Dette er også de tingene jeg mister sju ganger daglig. – Hva gjør deg glad?

– Hunder, vaere med venner, fint vaer, brettspill­kvelder og dager uten stress. – Hvordan er det perfekte måltidet for deg?

– Gi meg en medium stekt entrecôte, fløtegrati­nerte poteter og litt grønnsaker så er jeg nesten i havn. Det viktigste er vel det røde i glasset. – Hvilke planer har du for sommeren?

– Skal i bryllup til noen ekstremt bra mennesker som jeg gleder meg veldig til. Da får jeg kommet til Farsund å møte mange gode mennesker. Ellers skal jeg vaere sint mens jeg spiller golf, fordi jeg får det nemlig ikke til. – Hvilket nettsted er din favoritt?

– Favoritten er Google. Kan finne svaret på ting jeg ikke vet, og bevise til folk at de tar feil. – Hva slags musikk liker du?

– Hører på alt mulig, men for tiden går det mest i Unge Ferrari. –Hva bruker du mesteparte­n av tiden din på? – Jeg slakter serier og steller med sofaen.

– Hvis du skal slappe helt av, hva gjør du da? – Når jeg slapper helt av sover jeg. Det er det beste. – Hva hadde du gjort om du vant fem millioner kroner?

– Jeg hadde nok begynt å grine først. Så mye penger har jeg aldri sett på kontoen min. Jeg hadde nok kjøpt meg en leilighet så ikke småkidsa til de vi bor hos kan klemme hendene sine i vinduene på jakt etter sjokolade.

Favoritten er Google. Kan finne svaret på ting jeg ikke vet, og bevise til folk at de tar feil

 ??  ?? Alder: 23 årBosted: OsloSivils­tatus: SamboerSti­lling: Butikkmeda­rbeider og student Livsmotto: Alt ordner seg til slutt
Alder: 23 årBosted: OsloSivils­tatus: SamboerSti­lling: Butikkmeda­rbeider og student Livsmotto: Alt ordner seg til slutt

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway