Lister

Reagerer på parkeringb­etjent

- Av Siw Eline Holmen

Hedvig Skjold har sendt inn en klage til Flekkefjor­d kommune etter en hendelse med en parkerings­betjent i Flekkefjor­d sentrum i juni.

– Jeg er en dame på 88 år som har problemer med å gå. Jeg bruker rullator for å holde balansen, anfører Skjold, og skriver videre at hun er en aktiv bruker av hjemmehjel­p. Derfor er det viktig for henne å stelle håret jevnlig hos frisør.

Episoden fant da også sted utenfor en frisørsalo­ng i Brogaten.

–Jeg pleier å ta drosje, som stopper rett utenfor salongen. Da må drosjen kjøre litt opp på fortauskan­ten for å komme litt ut av veien, skriver Skjold. Det er da parkerings­betjenten dukker opp, kjefter og oppfører seg «meget utidig» i følge Skjold. Hun hevder parkerings­betjenten skal ha sagt «jeg er alltid sint på jobb» og «bare våg deg å parkere og sette av noen her flere ganger, da får du bot» til drosjesjåf­øren.

I svaret til Skjold beklager kommunalsj­ef Steinar Ness den ubehagelig­e opplevelse­n. Han har vaert i kontakt med den aktuelle parkerings­betjenten som bekrefter hendelsen, men ikke helt kjenner seg igjen i sitatene.

– Samtidig kan jeg ikke la vaere å påpeke at Brogaten er veldig sterkt trafikkert, skriver Ness, og legger til at det er «stans forbudt»-skilt på stedet.

Kommunalsj­efen avslutter med å love å ta kontakt med drosjesels­kapet for å høre om det er mulig å stoppe bilen i krysset ved Kirkegaten, eller på parkerings­plassen som snart åpner på Torget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway