Lister

Fotballpra­t med gutta

- Av Hedda Ovidia Stølen

Ahhh. VM er offisielt over, og det er første avisdag man kan rekke å få inn meninger om mesterskap­et en siste gang. Jeg vedder på at noen av mine mer fotballint­eresserte medjournal­ister klør i fingrene etter å skrive noe om hva de synes om resultatet, men i dag? I dag er det min tur til å ta skråblikke­t. Og kommer jeg til å skrive om VM? Nei.

Det eneste jeg vil si om den saken er at jeg egentlig heiet på Kroatia fordi jeg synes Modric ser ut som en kjempesøt krysning av en baby og en gammel mann, men at det var Frankrike som skåret flest mål den kampen, så da er det vel det mest rettferdig­e at det er de som skal få vinne dette året.

Det er helt greit å ha et favorittla­g, men om de ryker ut av konkurrans­en så er det fordi de ikke er gode nok, og jeg føler at det skal vaere hele tanken bak å arrangere et mesterskap jeg da. At det beste laget skal bli kåret liksom.

Og ja, jeg ser at jeg har brukt omtrent alt av spalteplas­sen min på å skrive om at jeg ikke skal skrive om VM, og dermed plutselig har skrevet et skråblikk om VM likevel, men sånn får det bare vaere.

Jeg velger å avslutte med det jeg egentlig skulle skrive om, at jeg har kjøpt en søt liten kanin som jeg bor med i Oslo, og som nå er på feriebesøk hjemme hos min familie, og da også en hund og katt, men mer om det får jeg nesten ta ved en annen anledning.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway