Lister

Kan bli Norges beste turrute

- Av Lars Erik Larsen

Barnevandr­erstien er blant finalisten­e i kåringen av Norges beste turrute

Gjensidige­stiftelsen skal kåre Norges beste turrute. Blant de 100 finalisten­e er Barnevandr­erstien fra Kvinesdal til Snartemo. Stien starter fra Årlia i Kvinesdal og ender ved Bautaparke­n naer Snartemo stasjon i Haegebosta­d. Den 11 kilometer lange ruten er en av seks finalister fra Agder.

–Selv om vi mener dette er praktfulle turruter som mange har stor glede av, betyr ikke det at vi kommer til å ende opp med seieren. Derfor er det viktig at alle turentusia­ster og lokalpatri­oter nå mobilisere­r og stemmer frem sin favoritt blant våre kandidater slik at fylket vårt har et best mulig utgangspun­kt når landsfinal­en går av stabelen, sier Berit Weiby Gregersen, som er kontaktper­son for Turstipros­jektet i Vest-agder fylkeskomm­une, i en pressemeld­ing.

Hvem som til slutt vinner, kan du vaere med på å bestemme gjennom å stemme på turrute.no.

– Det er ikke mulig å avgi mer enn én stemme til hver turrute, men det er fullt mulig å stemme på flere ruter, sier Hansen. Avstemming­en stenger 31. august, og det kåres da fylkesvinn­ere. Disse går videre til en landsfinal­e og Norges beste turrute kåresunder Stikonfera­nsen i Bergen 2019. Vinneren vil i tillegg til heder og aere motta en premie på 25.000 kroner og en plakett, sier prosjektle­der for Turskiltpr­osjektet Bjørn-egil Hansen i Gjensidige­stiftelsen.

 ?? FOTO: ELSE MARIE ABRAHAMSEN ?? Barnevandr­erstien kan bli «Norges beste turrute».
FOTO: ELSE MARIE ABRAHAMSEN Barnevandr­erstien kan bli «Norges beste turrute».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway