Lister

Uken jeg overrasket meg selv

- Av Olav Hoel

Etter å ha jobbet ganske mye for regionavis­en Lister de siste tre-fire årene, har jeg denne sommeren debutert på nettdesken i avisen, hvor jeg blant annet har ansvaret for å publisere saker på avisens plattforme­r og følge med på politilogg­en på Twitter.

Etter å ha hatt en myk start på denne jobben en helg i midten av juni, hadde jeg i forrige uke den uken jeg på forhånd hadde grudd meg mest til siden turnusplan­en for sommeren ble klar. Det var ikke fordi jeg ikke trodde jeg skulle klare jobben, men fordi jeg er et ordentlig B-menneske som gjerne kan sove til et stykke utpå formiddage­n om jeg har muligheten. I forrige uke skulle jeg derimot ha min første uke som såkalt nettsjef dag, hvor arbeidsdag­en starter klokken 07:00 om morgenen. Det er vanligvis det tidspunkte­t jeg står opp på når jeg jobber som vanlig reporter hvor arbeidsdag­en starter klokken 08:30. Det har jeg mange ganger synes har vaert hardt nok. I forrige uke måtte jeg altså stå opp klokken 06:00.

Til min store overraskel­se følte jeg meg faktisk mindre trøtt og sliten fredag ettermidda­g enn det jeg vanligvis gjør når jeg har gått som vanlig reporter og har kunnet ligge en time lengre. Og det til tross for at jeg ikke sov noe mer enn et sted mellom fem og en halv og seks timer om natta, hakket mindre enn det jeg gjør når jeg starter arbeidsdag­en 8:30.

Kanskje kan det ha noe med årstiden å gjøre?

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway