Lister

Lyngdøl gir ut sin fjerde plate

- Av Svein Morten Havaas

Kenneth Gundersen (47) fra Lyngdal har nettopp gitt ut sin fjerde CD.

Platen har fått tittelen «Sørlandsto­ner» som også er den første melodien på platen.

Kun åtte måneder etter forrige cd-utgivelse er Kenneth klar med en ny CD. Dette er altså den musikalske lyngdølens fjerde CD i rekken.

– Platen inneholder 13 melodier i stilen «Evergreens», som «Blue spanish eyes», «Jag har hört om en stad», «På grunn av bagateller» og flere andre eviggrønne melodier. Tittelspor­et «Sørlandsto­ner» er en egenkompon­ert melodi som har et sørlandsk preg og den har blitt godt mottatt på sosiale medier, skriver Gundersen selv i en utsendt pressemeld­ing.

Kenneth Gundersen spiller både trekkspill og keyboard, men synger ikke. På Cd’en bruker han keyboard.

Gundersen har vaert organistvi­kar i flere av kirkene i Lister-regionen og han spiller også trekkspill i Lindesnes Trekkspill­klubb, så mye av fritiden hans preges av musikk. Han har også over 100 videoer på Youtube. Der finnes også «Sørlandsto­ner». I denne filmen kan man se kjente steder fra naerområde­t som Kenneth selv har filmet fra luften med drone.

Den første Cd’en med tittelen «You raise me up» ble utgitt sommeren 2012. Oppfølgere­n «You are my best friend» ble utgitt vinteren 2013. I desember i fjor kom juleplaten «Glade Jul».

Ifølge Gundersen har også den nye platen et beskjedent opplag.

 ??  ?? Kenneth Gundersen (47) fra Lyngdal er klar med plateutgiv­else nummer fire: «Sørlandsto­ner».
Kenneth Gundersen (47) fra Lyngdal er klar med plateutgiv­else nummer fire: «Sørlandsto­ner».

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway