Lister

Taus om framtiden i Viking

- Av Svein Morten Havaas

Ifølge Stavanger Aftenblad/ 100Sport har ikke Obosligakl­ubben i Stavanger konkrete henvendels­er på bordet angående lyngdølen eller noen andre spillere.

Julian Ryerson har vaert klar på at han ønsker seg til utlandet i sommerens overgangsv­indu som åpnet denne uken. Men Viking-trener Bjarne Berntsen planlegger med Ryerson fortsatt. For klubben har nemlig ikke fått konkrete henvendels­er eller bud på U21-landslagss­pilleren.

–Vi mener at det kan vaere interesse for ham, men klubben har ikke fått noen konkrete henvendels­er, sier Berntsen til Aftenblade­t.

Julian Ryerson selv er taus om sin fotballfra­mtid, ifølge nettstedet. Han tilbyr seg bare å snakke om søndagens kamp mot Jerv når de spør ham om en prat på treningsfe­ltet. I forhold til kontraktss­ituasjonen og framtiden viser han bare til sist gang saken var tema i media.

Den gang uttalte 20-åringen følgende:

– Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg hører ting, men jeg har vaert med på dette før og jeg venter til ting er i boks. Jeg foregriper ingenting. Det kan jeg ikke bruke energi på. Hvis det skal skje noe, må det skje i dette overgangsv­induet. Men vi får se. Jeg gidder ikke tenke så mye på det.

Bjarne Berntsen har tidligere uttalt at Ryerson ikke selges for mindre enn utdannings­kompensasj­onen de får for ham etter sesongen uansett.

Julian Ryerson, som ønsker seg til utlandet, er taus om framtiden sin i Viking.

 ?? FOTO: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX / NTB SCANPIX ?? Julian Ryerson ønsker seg vekk fra Viking i sommer, men er selv taus om sin egen fotballfra­mtid.
FOTO: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX / NTB SCANPIX Julian Ryerson ønsker seg vekk fra Viking i sommer, men er selv taus om sin egen fotballfra­mtid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway