Lister

Javel ...

- Av Olav Hoel

Fakta er en genial ting å forholde seg til.

Trine Cesilie Falch-meier har akkurat fått seg en ny jobb. Samtidig liker hun å ta med seg hunden Haina ut i Farsund-naturen.

– Hva driver du med om dagen?

– Jeg har nettopp vaert så heldig å fått jobb på M/S Miljødronn­ingen/norges naturvern forbund, så nå driver jeg og organisere­r alt det praktiske som må ordnes når man skal på sjøen.

– Hva gjør du når du skal slappe helt av?

–Når jeg skal slappe helt av pleier jeg og sove, jeg syntes det er veldig godt og sove, gjerne under åpen himmel.

–Hva har vaert høydepunkt­et til nå denne sommeren?

– Høydepunkt­et denne sommeren må jo vaere at jeg fikk jobb og at min datter Borka blir med på toktet med Miljødronn­ingen.

– Hva liker du best å gjøre om sommeren?

– Det beste å gjøre på sommeren er å stå opp tidlig sammen med hunden vår Haina, ut og løpe i den fantastisk­e naturen som Farsund er kledd i. Kjenne på varmen fra sola og bare nyte dagene.

– Hva opptar deg ellers?

– Jeg er i overkant opptatt av at det trengs mer belysning på dårlige holdninger i samfunnet vårt. Antagelser og tro er pyton og det blir raskt usanne rykter som sprer seg. Fakta er en genial ting å forholde seg til.

– Hvilke planer har du for høsten?

– Planen til høsten er og flytte fra Farsund. Jeg savner familien min så det skal bli helt supert og komme naermere flokken min.

– Hva gjør deg sint?

– Jeg blir sint av tanken på at vi fortsatt diskuterer

feminisme som et onde og over at menn tjener bedre enn kvinner.

– Hva er det beste med å bo i Farsund?

– Det beste med og bo i Farsund er naturen og at det er mange flotte mennesker her og vi er utrolig heldige som har badstuen som jeg bruker mye tid i.

– Hva er ditt beste musikkminn­e?

– Mitt beste musikk minne må vaere og få presentere Ivar Kleive og Knut Reiersrud på en platespill­er til to av gutta i Cypress Hill i min egen stue. Det glemmer jeg aldri!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway