Lister

Krever erstatning for bilskade

- Av Olav Hoel

En bileier i Lyngdal krever erstatning fra Lyngdal kommune.

Bakgrunnen for dette er at vedkommend­e for noen uker tilbake kjørte Rosfjordve­ien mot Agnefestve­ien. Underveis på denne turen forsvant asfalten under venstre forhjul.

–Følgene ble at hjulet traff stållokket på kummen med en slik kraft at stabilisat­orstaget knakk. Samtidig løsnet et par avbalangse­ringslodd. Skaden var med det samme merkbar da det ble ubalanse i dekket og en lyd som tilsa at et lager, men som viste seg var et stag som var defekt, skriver vedkommend­e ei brevet.

Bileieren skriver videre at servicekon­toret ble kontaktet med det samme og fortalt om hendelsen.

– De ba meg kontakte Steinar Litland, som umiddelbar­t kom ned og sikret hullet. Denne kummen har vaert et problem i lange tider og flere ganger har jeg ringt og bedt om at noe må gjøres. Som oftest kjører jeg utenom kummen, selv om synkehulle­t er tettet, men på grunn av møtende trafikk ble ikke dette aktuelt denne gangen. Da hullet var tettet ble jeg litt overrasket da grunnen sviktet, skriver vedkommend­e videre.

Vedlagt i klagen har vedkommend­e lagt ved fakturaen, og ber om å få beløpet etterbetal­t.

– Jeg har betalt fakturaen og ber derfor om at beløpet på 2.060 kroner overføres til min konto. Det har vaert ventetid på verkstedet, så derfor oversendes kravet først nå, skriver innsendere­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway