Lister

Lyngdal vant 21-0 (!)

Flere lokale lag gjør det bra i Dana Cup Lyngdals gutter19–1-lag med storseier mot danske Bjergby-mygdal IF i Dana Cup onsdag morgen.

- Av Olav Hoel

– Det var et fryktelig dårlig lag vi møtte. Vi vinner 21–0, men det kunne like gjerne vaert 40– 0. Det var litt for gale, så vi legger ikke noe stor vekt på denne kampen. Det er nesten ikke gøy å spille sånne kamper. Selv om vi gleder oss over seieren, fikk vi en spiller skadet, og som må opereres, så det var en strek i regningen, sier trener Jan Sanden til regionavis­en Lister.

To seire

Med storseiere­n onsdag morgen står laget med to seire og et tap sålangt i turneringe­n. Onsdag kveld blir det avgjort om de tar seg videre i turneringe­n da de møter rumenske Sporting Cluj Napoca. Med tre lag på seks poeng og to lag som går videre fra gruppen, blir det hele avgjort i kveld

– Vi er forberedt på en tøff kamp, men vinner vi, så går vi antakelig videre. Selv om vi har tatt oss opp og vunnet de to siste kampene, skulle vi ikke tapt den første kampen mot Raumnes & Årnes IL. Da hadde vi en drøss med sjanser med redning på strek og skudd i tverrligge­r, og taper 2–1 på noe tull. Det hadde derfor vaert fint å vinne i kveld, slik at vi tar oss videre, så vi må bare bruke tiden frem til da på å lade opp til den kampen og legge en plan, sier Sanden.

Etter at den ene spilleren ble skadet, teller troppen nå 15 utespiller­e og to keepere.

– Med to kamper om dagen to dager på rad, så er det klart det er tøft, så vi må telle opp i kveld og legge en plan. I tillegg til kampene, er det også varmt og harde baner her, sier Sanden.

Bortsett fra storseiere­n for det ene G-19-laget, har det vaert en tung start på dagen for Lyngdal etter jenter-16-laget tapte 2–1 mot Skedsmo og gutter-19–2-laget tapte 3–0 mot Arna-bjørnar. De siste innledende kampene blir spilt onsdag kveld.

– Satte standarden

Et lag som derimot startet dagen bra var Kvinesdals gutter13-lag,

Vi vinner 21-0, men det kunne like gjerne vaert 40-0. JAN SANDEN

som slo Bjarg 5–0.

– G-13 var først ut i dag og satte standarden så til de grader. Bjarg IL ble mange nummer for små og ble feid av banen med 5-0 !! Laget imponerer med godt spill og flotte kombinasjo­ner, skriver Kvinesdal IL på sin Facebook-side.

Lewi Brandser scoret tre av målene mens Thomas Mykstu scoret de to andre målene for KIL.

– Stanley Gyberg stod for flere assist og var en konstant trussel for Bjarg-forsvaret. Ellers var det kanongod innsats fra hele laget, skriver klubben videre på sin Facebook-side.

«Innleid»

Onsdag formiddag slo også klubbens gutter-14-lag Gneist 1 3–0

– De «innleide» spillerne viste seg å vaere veldig viktige i dag. Ørjan Tveiten ordnet tidlig 1-0. Samme mann økte til 2-0 rett før pause etter en utsøkt pasning fra Elias Ågedal. I andre omgang satte Martin Eikeland spikeren i kista da han ordnet 3-0. Hele troppen var i sving og trenerene Rolf Nilsen og Sven Kloster var stolte og fornøyd med alle mann! Det blir nå gruppe finale mot det polske laget onsdaf kveld, men uansett er laget nå videre til Asluttspil­let, skriver klubben på sin Facebook-side.

Ellers spilte Flekkefjor­ds G19-lag 0–0 mot Råde.

Tirsdag ettermidda­g tapte FILS G-15-lag 1–0 mot Haslum. Onsdag formiddag møtte de Arna-bjørnar 2, et oppgjør som endte uavgjort 2–2. Kvinesdals jenter-19-lag slo indiske Amma FC 5–0, og står dermed med en seier og et tap på de to første kampene.

Samtlige lag spiller siste innledende kamp onsdag kveld. Sjekk Lister24 for resultater.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Jan Sanden lot seg ikke imponere over motstanden de fikk da laget slo Bjergby-mygdal IF 21–0 onsdag morgen.
FOTO: TOM ARILD STØLE Jan Sanden lot seg ikke imponere over motstanden de fikk da laget slo Bjergby-mygdal IF 21–0 onsdag morgen.
 ?? FOTO: KVINESDAL IL ?? Kvinesdals G-14-lag er klare for A-sluttspill­et
FOTO: KVINESDAL IL Kvinesdals G-14-lag er klare for A-sluttspill­et

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway