Lister

På tråden

-

Sint, sur, fornøyd eller opprørt? Fortell oss hva du har på hjertet. Ring oss på telefon 38 39 50 24 mellom kl. 09.00 og kl. 21.00, eller send en e-post til redaksjon@lister24.no.

Takker for omvisning

Laila Ween har ringt oss for å takke på vegne av beboerne på Farsund omsorgssen­ter etter at de på onsdag fikk omvisning på Festung Lista.

– Vi fikk invitasjon fra Nils Otto Eriksen om å komme på omvisning. Dette satte brukerne veldig stor pris på. De roser turen opp i skyene og har pratet om dette hele tiden etter at vi kom tilbake. Som kjent er Festung Lista et museum fra krigens dager. Eriksen viste oss rundt og fortalte om tingene. Det var en utrolig flott omvisning. Det er gjort en stor og flott jobb med å få tak i alle gjenstande­ne ved museet, sier Ween.

Fotograf var Emanuel Stave

Truls Dåsnes har sendt oss denne meldingen i kjølvannet av sine artikler om Strandgate­n/ Havnegaten i Farsund. Han skriver:

– Et forsøk på å kreditere den som krediteres bør gikk galt på grunn av en misforståe­lse. I Lister for lørdag 4. august ble det oppgitt at det var Sigrid Samuelsen som hadde tatt det flotte bildet av Havnegaten 3 omkring 1910 (Lister 14. juli), men det riktige navnet er altså Emanuel Stave. Takk til Harald Jølle fordi han gjorde meg oppmerksom på feilen og ellers for velvillig utlån av negativer fra Staves arkiv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway