Lister

– Alltid gøy å score mål

Lauritsen scoret tre da FIL vant 5-1

- Av Karl Birger Saelør

– Vi vinner 5–1 på en dårlig dag, oppsummert­e FILS trener Jostein Ekeland etter mandagens hjemmekamp mot Torridal.

Det var spenning i kampen helt frem til Kim Andre Lauritsen la på til 3–1 ti minutter før slutt. Da hadde frustrerte Torridal-spillere klart å snakke på seg to røde kort; til en utespiller og til keeper. FIL utnyttet dette til fulle, og tok et nytt langt skritt i retning opprykk takket vaere tre mål i løpet av kampens siste ti minutter.

– Det er alltid gøy å score mål. Mot slutten ble det litt lekestue, og vi vinner komfortabe­lt etter at Torridal ble redusert til ni spillere, sa tremålssco­rer Kim Andre Lauritsen fornøyd etter kampen.

Scoringene

Han åpnet scoringene allerede etter ett minutt da ballen fant veien til nettmasken­e bak en feilplasse­rt Torridalke­eper. Minutter etter utliknet gjestene da et frispark ble satt rett i mål bak keeper

Sindre Flåto, som sesongdebu­terte i Fil-buret.

Ti minutter før pause tok FIL ledelsen på straffe. Ivan Jovic var som vanlig meget sikker eksekutør.

– Vi sleit med å skape farlighete­r i 1. omgang, og i pausen bestemte vi oss for å risikere mer. Vi ville trå til mer offensivt, men det ble til at vi sto og stanget og det ble mye nesten på stillingen 2–1. Heldigvis kom 3–1 scoringen og vi kunne sleppe skuldrene ned noen hakk, sier Kim Andre Lauritsen.

– Skandaleop­pførsel

Frederik Tveit sesongdebu­terte, og headet inn 4–1. I kampens siste minutt var Kim Andre Lauritsen igjen på farten. Han kom gjennom på siden og satte ballen elegant opp i motsatt hjørne.

– Skandaleop­pførsel av Torridal-spillerne. Å snakke på seg to røde kort skal ikke vaere mulig. Vi spiller ikke fin fotball, men seier er like deilig uansett i fotball. Det viktigste fremover blir å holde fokus og ikke miste ledelsen vi har opparbeide­t oss på tabellen, sier trener Jostein Ekeland.

To strake seire

Dommer Atle Tveit fra MK hadde ikke sin beste dag som pipeblåser, men så dårlig som Torridal-spillerne vil ha det til var han ikke. Gjestene fra Hommeren var i lange perioder godt med i kampen, men

i sluttfasen ødela de for seg selv.

FIL har fått en fin høststart med to strake seire. Torsdag spiller laget borte mot Tveit, mens det er klart for toppkamp mot Vigør 2 i Alcoaparke­n mandag 27. august. FIL ligger i øyeblikket syv poeng foran Haegebosta­d, som ser ut til å bli tøffeste konkurrent i kampen om direkte opprykk.

 ??  ?? Kim Andre Lauritsen viste klasse og signertre tre mål da FIL vant 5–1 over Torridal.
Kim Andre Lauritsen viste klasse og signertre tre mål da FIL vant 5–1 over Torridal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway