Lister

Kvindøl til Flekkefjor­d

Håper på mer spilletid

- Av Tom Arild Støle

Kjell André Egeland (17) fikk ikke ut potensiale­t sitt i Kvinesdal. Nå håper 17-åringen at en overgang til Flekkefjor­d skal skyte fart på karrieren.

– Jeg har fått signaler om at jeg vil få spille en del, og det er selvsagt noe jeg har lyst til. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier det 17 år gamle fotballtal­entet.

Teknisk spiller

Søndag ble kvindølen klar for erkerivale­n Flekkefjor­d.

– Jeg håper jo jeg får sjansen i lokaloppgj­øret mot Kvinesdal 8. september. Da skal jeg vise dem, humrer Egeland.

Han legger ikke skjul på at han føler at han ikke fikk den spilletide­n han fortjente i moderklubb­en, og ble enig med Kvinesdal om en overgang til 4. divisjonsk­ollega Flekkefjor­d.

– Jeg er en teknisk spiller som liker å spille ball. Slik jeg har sett Flekkefjor­d har de en spillestil som jeg kanskje passer bedre inn i, sier Kjell André Egeland.

Flekkefjor­d-trener Øyvind Maude Nedland er glad for å ha forsterket en ellers tynn stall.

–Kjell André slet litt med å ta seniornivå­et i Kvinesdal. Vi har håp om at et miljøskift­e og nye impulser kanskje skal kunne få fram det store potensiale­t han har, sier Maude Nedland.

– Vinn-vinn

Før sesongen antydet Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson at den teknisk begavede midtbanesp­illeren kunne bli en av 4. divisjons beste spillere denne sesongen.

Det har imidlertid ikke gått helt slik. 17-åringen har slitt med å få spilletid for de mørkeblå.

– I den situasjone­n vi er i, der vi har mistet mange spillere siden vårsesonge­n, samtidig som han har slitt med å få spilletid, kan dette vaere en vinn-vinnsituas­jon for både oss og Kjell André, sier Maude Nedland.

Lykkeønskn­inger

Kvinesdal-trener Thomas Gilbertson synes det er leit at Egeland ikke klarte å slå gjennom under hans vinger.

– Det er veldig dumt både for oss og for ham. Men vi ønsker ham lykke til i Flekkefjor­d, og håper han kan få mer spilletid der og komme skikkelig i gang, sier Gilbertson.

Flekkefjor­d, som like før sommeren ledet 4. divisjonst­abellen har hatt en laber poengfangs­t etter ferien, og sliter i tillegg med småskader. Maude Nedland håper og tror 17-åringen vil bli en bra forsterkni­ng.

– Vi kommer nok til å bruke ham mest som indreløper eller kantspille­r, forteller Flekkefjor­d-treneren.

Slik jeg har sett Flekkefjor­d har de en spillestil som jeg kanskje passer bedre inn i. KJELL ANDRÉ EGELAND (17)

 ??  ?? Kjell André Egeland (17) har meldt overgang fra Kvinesdal til Flekkefjor­d.
Kjell André Egeland (17) har meldt overgang fra Kvinesdal til Flekkefjor­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway