Lister

– Ikke en bra indikasjon

Lyngdal-jenter ladet opp til junior-nm

- Av Karoline Johannesse­n Litland

Dana Medic og Elin Serine Vik Johannesse­n deltar begge i junior-nm til helgen. Men sistnevnte skuffet seg selv på tirsdagens stevne i Lyngdal.

– Dagens løp var ikke en bra indikasjon, sier Elin Serine Vik Johannesse­n etter at hun har fått opplyst tiden 26.05 på 200-meterløpet.

Hun skulle gjerne sett at hun hadde løpt i alle fall fem tideler fortere og naermere hennes personlige rekord som er 25.16.

–Det er mitt dårligste løp i år, og jeg vet ikke hva det skyldes. Jeg følte jeg løp bra helt til jeg fikk vite tiden, sier hun.

Junior-nm

Men nye sjanser venter allerede på fredag. Da skal hun nemlig delta på junior-nm på Bislett, og løpe 100- og 200-meter. Målet er først og fremst å «perse», men hun håper også hun har mulighet til å plassere seg greit.

– Jeg håper i alle fall jeg har mulighet til å komme til finale, sier hun.

Ved siden av henne står Dana Medic. Hun ble klokket inn på 27.69, 42 hundredele­r bak hennes personlige rekord.

–Jeg synes tiden er ganske grei, sier hun.

Til helgen deltar hun sammen med Johannesse­n i junior-nm, i samme øvelser. Medic har ingen mål om plassering­er, men håper hun kan få en god tid på 100 meter.

Vil springe fortere

På herresiden var Runar Surdal den som løp raskest, med tiden 25.38. Og det til tross for at det er fem-seks år siden forrige gang han løp 200 meter.

– Jeg pleier å springe 60- og 100-meter og hopper høyde. Men i dag var det kun 200 meter som ble arrangert, sier Surdal.

Like bak ham kom Martin Flaten. Han tror han har mulighet til å springe over halvannet sekund fortere hvis han trener bra.

– Men jeg er også ganske fornøyd med dagens løp, sier 15-åringen.

12 år gamle Jonah Flottorp debuterte i tresteg, og hoppet 7,91 meter.

– Jeg syns det var fint og greit, sier han.

I tillegg til tresteg deltok han i øvelsene 200 meter, 600 meter og diskos. Men egentlig liker han best å løpe hekk.

– Hekk er den morsomste friidretts­øvelsen. Men jeg driver også med fotball og svømming, sier Flottorp.

Hekk er den morsomste friidretts­øvelsen. JONAH FLOTTORP (12)

 ??  ?? Elin SerineVik Johannesse­n (først) og Dana Medic løp 200-meter på tirsdagens stevne i Lyngdal. Til helgen deltar de begge på junior-nm i Oslo.
Elin SerineVik Johannesse­n (først) og Dana Medic løp 200-meter på tirsdagens stevne i Lyngdal. Til helgen deltar de begge på junior-nm i Oslo.
 ??  ?? Marius Flaten får sølvmedalj­e av stevnelede­r Torrey Enoksen.
Marius Flaten får sølvmedalj­e av stevnelede­r Torrey Enoksen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway