Lister

Legger ned Narvesen-kiosken

- Av Torrey Enoksen

I januar i år sa Aina Nesheim opp leieavtale­n med Sentrumsgå­rden i Lyngdal. Hun håpet Narvesen ville fortsette, men har valgt å legge ned kiosken.

–Jeg synes det er trist at dette skjer. Det har vaert et godt sted å drive kiosk, sier Nesheim til Lister.

Etter å ha drevet kiosken siden november 2015 gjennom eget franchisev­irksomhet, ga hun på nyåret i år beskjed til eierne av Sentrumsgå­rden i Lyngdal at hun ville si opp leieavtale­n.

Årsaken til at hun ville legge ned, var sviktende omsetning.

Omsetnings­svikten skjedde til tross for at kiosken ligger på hjørnet av kjøpesente­ret Sentrumsgå­rden, like ved hovedinnga­ngen til Lyngdal kulturhus og Rådhuspark­en.

Denne uken har hun sammen med sine medarbeide­re jobbet sent og tidlig med å selge ut og pakke ned varer som skal tilbake til leverandør­er. Fredag morgen er planen at personer fra Reitan Conencienc­e som driver Narvesen-kjeden vil komme til Lyngdal for å fjerne hyller og utstyr.

Daglig leder i Igland eiendom, Karl Igland, synes det er kjedelig at Narvesen har valgt å legge ned kiosken på hjørnet mot Lyngdal kulturhus.

–Jeg må innrømme at det er mange kiosker i Lyngdal, men jeg synes det er synd at Narvesen velger å legge ned i Lyngdal. Et mer sentralt hjørne og lokale rettet mot Rådhuspark­en og kulturhuse­t finnes ikke. Vi må satse på å få inn nye aktører i lokalene, sier Igland.

 ??  ?? Aina Nesheim beklager at kiosken i Sentrumsgå­rden legges ned.
Aina Nesheim beklager at kiosken i Sentrumsgå­rden legges ned.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway