Lister

Ønsker justeringe­r i busstilbud­et

- Av Svein Morten Havaas

Han tar opp sine ønsker i et ebrev til Kjell Sverre Drange og Siv Wiken i Agder kollektivt­rafikk (AKT).

– Vi er fornøyde med å ha fått enkelte justeringe­r, som vi ser på som et bedre tilbud til de som reiser kollektivt, innen og til og fra vår kommune. Og mye av rutetilbud­et burde kunne føre til økt bruk av tjenestene! Det er dog noen små detaljer vi gjerne kunne tenkt oss utvidet, og disse burde vaere enkle å innpasse i rutene deres, skriver ordføreren.

Han er gjort kjent med to konkrete forslag som han bringer videre til AKT.

Det første gjelder en buss fra Farsund til Borhaug som kjører om Hassel kl. 06.00.

–Det blir sagt at den kjører tom? Denne hadde vi svaert gjerne sett hadde kjørt om Nordbygda for å kunne ta opp passasjere­r fra Nord‐lista (slik som i dag) og så returnert fra Borhaug via Hassel og Vanse til Farsund, skriver Abrahamsen.

Det samme gjelder siste buss fra Farsund kl. 20.05 til Borhaug via Vanse og Hassel.

– Denne sies også å returnere tom tilbake til Farsund? Vi ønsker også at denne kjører returen fra Borhaug om Nordbygda og at det er mulig å ta med passasjere­r på ruten, skriver Farsund-ordføreren, som håper Agder kollektivt­rafikk vil vurdere endringene.

Han har nemlig innspill på at det vil gi hele Lista-området et enda bedre tilbud.

Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen (Ap) tar til orde for mindre justeringe­r i det lokale bussruteti­lbudet.

 ?? FOTO: KAROLINE JOHANNESSE­N LITLAND ?? Mindre justeringe­r i bussrutene vil gi Lista-folk et enda bedre tilbud, mener Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen.
FOTO: KAROLINE JOHANNESSE­N LITLAND Mindre justeringe­r i bussrutene vil gi Lista-folk et enda bedre tilbud, mener Farsunds ordfører Arnt Abrahamsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway