Lister

Påstand: Demokratie­t er udemokrati­sk

-

Politiske partier i Norge prioritere­r et internt politisk spill partiene imellom på bekostning av nasjonen Norges- og etniske nordmenns interesser.

Demokratis­ke prinsipper blir oppretthol­dt ved kommuneog stortingsv­alg, og der slutter demokratie­t.

Som salige Sir Winston Churchill skal ha uttrykt, Blant alle styringsfo­rmer i verden som ikke fungerer, er dog demokratie­t det beste.

At verden utenom den vestlige, majoritete­n, er av en annen oppfatning, er ikke nytt. ”Nytt” er det imidlertid, at det tok så lang tid for etablerte partier og media å innse at verden er i forandring, som den alltid har vaert, og med interne motsetning­er som ikke lar seg løse med gårsdagens teorier og globale drømmeløsn­inger.

Jeg gjentar utsagnet, Vi må forholde oss til verden slik verden er og ikke til hvordan vi skulle ønske at den var. Det gjelder også på nasjonalt nivå.

At småpartier i vippeposis­jon og saerintere­sser finansiert av skattebeta­lerne ikke er prioritert av velgerne, synes å vaere uinteressa­nt for de folkevalgt­e. Demokrati?

Å forsvare Norge – og etniske nordmenns interesser er blant politikere og journalist­er betegnet som nasjonalis­tisk og rasistisk. Hva slåss vi for under Den andre verdenskri­g? Familien, landet og Kongen. Hva skal vi slåss for neste gang?

Det globale fellesskap?

Jon Kvamer

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway