Lister

Brukbart fornøyd, til tross for tap

Vindbjart 2 var dødelig effektive mot Kvinesdal onsdag kveld.

- Av Tom Arild Støle

– Det var egentlig en ganske jevn kamp, men de hadde marginene på sin side og vant 2–0. Vi gjorde egentlig en brukbar forestilli­ng, men mot slike lag må man score på sjansene. Det gjorde ikke vi, sier Kvinesdalt­rener Thomas Gilbertson.

Vindbjart 2 lå før onsdagens bunnkamp på nest sisteplass på 4. divisjonst­abellen. Med seier passerte de kvindølene. Kvinesdal har nå 16 poeng på 17 kamper, og begynner å komme i poengnød med tanke på å overleve i divisjonen.

– Vi skulle helst ikke ha tapt denne kampen, og det var et ekstra surt tap, så lenge det var en såpass jevn kamp, sier Gilbertson.

Vindbjarts andrelag stilte med flere førstelags­spillere, og tok ledelsen allerede etter 11 minutter da ringreven Øyvind Gausdal fra Flekkefjor­d satte inn 1–0. Vertene gikk opp til 2–0 midtveis i andre omgang.

– Vi hadde to-tre kjempestor­e sjanser i første omgang, uten å få ballen i mål. De var mer effektive enn oss. I tillegg ga vi dem to billige mål, forteller Kvinesdal-treneren.

Som mange andre irriterer han seg litt over at flere av andrelagen­e stiller med så varierende mannskap fra kamp til kamp.

– Sånn er det jo bare, men jeg tipper Vindbjart taper neste kamp, siden de da stiller med helt andre spillere, sier Gilbertson.

Da de to lagene møttes i vår, vant Kvinesdal 4-0.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway