Lister

Innbytter avgjorde for Haegebosta­d

- Av Tom Arild Støle

Tobias Gletne (20) hadde ikke vaert på banen i mer enn ti sekunder før han sikret seieren for Haegebosta­d.

– Det var fint det. Det var faktisk mitt første mål for Haegebosta­d etter overgangen fra Lyngdal i vinter, smiler 20-åringen.

Tre minutter før full tid, på stillingen 2–1 til Haegebosta­d, kom Gletne inn for målscorer Dag Stian Orthe.

Han hadde knapt kommet seg inn på kunstgress­et på Kongsgårdb­anen da han satte ballen i mål etter et innlegg fra Sindre Handeland.

–Det var herlig med nok en seier. Det er vel den fjerde på rad for oss. Det ser ganske lyst ut for oss nå, sier 20-åringen.

Han beskriver Tigerberge­t som et tøft lag å møte.

– Det var et typisk krigerlag som ville holde ballen mye oppe i luften og gå for duellspill, forteller han.

Haegebosta­d slo til slutt Tigerberge­t 3–1. Men seieren satt langt inne. Haegebosta­dspillerne slet med å finne veien til nettmasken­e, og bommet på den ene store sjansen etter den andre. Stillingen var lenge 1–1, før Terje Forgard chippet ballen i mål og satte inn 2–1 for Haegebosta­d et stykke ut i andre omgang.

– Heretter kaller vi ham bare Terje «Chippen» Forgard, humrer veteran og keeperinnb­ytter Jan Gletne.