Lister

FILS trener: – Vi fikk som fortjent

- Av Tom Arild Støle

Torsdag kveld kom FILS første tap på fotballban­en siden 8. mai.

–Vi fikk som fortjent, sukker Fil-trener Jostein Ekeland etter 2–3-tapet borte mot Tveit.

FIL spilte imidlertid en god førsteomga­ng på en humpete gressmatte i Kristiansa­nd torsdag kveld. De hvitgrønne fant imidlertid ikke veien til nettmasken­e før to minutter før pause, da Marius Bråthen satte et straffespa­rk sikkert i mål.

– Første omgang var solid gjennomfør­t fra vår side. Og vi fortsatte i to minutter etter pause også, og hadde da to gedigne sjanser til å sette inn både 2–0 og 3–0. I stedet gjorde vi like etter en stor personlig feil i forsvar, som endte med at Tveit scoret. Da endret kampen totalt karakter, forklarer Ekeland.

Tveit var farlig frempå ved flere anledninge­r og Sindre Flåto i Fil-målet måtte varte opp med flere kjemperedn­inger for å holde farsundsla­get inne i kampen.

– Det virket som om vi ble satt ut av 1–1-målet deres, og at vi ikke selv klarte å score. Tveit gikk så opp til 2–1 og senere til 3–1. Det hjalp lite at vi reduserte på overtid ved Carl Joseph Egeland Anderson. Det er ikke mange ting som er verre enn å tape fotballkam­per på denne måten, sier en svaert skuffet Jostein Ekeland.

Før torsdagens kamp hadde ikke FIL tapt siden 2–6-tapet borte mot topplaget Vigør 2 i begynnelse­n av mai. Førstkomme­nde mandag er det nettopp Vigør 2 som står på andre banehalvde­l i Alcoa miljøpark.

– Vi må opp et hakk for å vinne da. Nå må vi bare få denne kampen ut av kroppen, og gå for tre poeng mot Vigør, sier Ekeland.

 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Fil-trener Jostein Ekeland var en skuffet mann etter 3-2-tapet borte mot Tveit torsdag kveld, det andre for sesongen.
FOTO: LARS ERIK LARSEN Fil-trener Jostein Ekeland var en skuffet mann etter 3-2-tapet borte mot Tveit torsdag kveld, det andre for sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway