Lister

Spind var klart bedre enn Borhaug

-

Målscorern­e Alf Bjarne Nekstad (to), Terje Tjøtta og Rune Nilsen smilte bredt etter 4-1 seieren over Borhaug på Vanse stadion høsten 1993.

Spind var klart bedre enn naborivale­n denne sesongen. Også vårkampen endte med 4-1 seier til Terje Tjøtta & co.

Akkurat som i vårkampen tok Borhaug ledelsen 1-0 i høstkampen. Paul Omdal signerte målet etter flott forarbeid av Tor Egil Jessen. Kampen var 18 minutter gammel.

Utlikninge­n kom etter halvtimen.

Jan Atle Toft skjøt, og keeper Hans Kristian Hansen måtte gi retur. Alf Bjarne Nekstad var raskt frempå og satte ballen i mål. Åtte minutter senere sørget samme Nekstad for 2-1 til Spind da han lobbet over keeper.

Spind viste seg som det beste laget også i 2. omgang, men 3-1 scoringen kom ikke før ti minutter før slutt. Da scoret Nekstad på en ny retur fra Borhaugs keeper. Like etter avsluttet Rune Nilsen scoringsfe­sten da han stupheadet ballen i mål.

Til tross for solid seier var ikke Spinds spillende trener Terje Tjøtta helt fornøyd:

Vi spilte ikke opp mot vårt beste i dag. Det ble mye rot, noe som førte til litt panisk spill. Selvfølgel­ig skal jeg ikke klage når vi vinner 4-1, men jeg føler vi lett kunne nettet flere ganger, sa Tjøtta etter kampen.

Spind stilte med dette laget: Harry Hagen, John Magne Edvinsen, John Vidar Gitlestad, Leif Kåre Hinderslan­d, Werner Kohl-larsen, Vidar Hinderslan­d, Jan Atle Toft, Erik Andreassen, Rune Nilsen, Terje Tjøtta og Alf Bjarne Nekstad. Innbyttere: Tor Abrahamsen og Bjørnar Gabrielsen.

Borhaug stilte dette laget: Hans Kristian Hansen, Roald Østensen, Curt Kleppe, Henning Omdal, inge Lode,

Ove Tønnessen, Vidar Røtne, Ernst Omdal, Paul Omdal, Tor Egil Jessen og John Bekkeheien. Innbyttere: Hans Erling Kolnes og Sten Jarle Reinertsen.

Spind ble nummer to i 6. divisjon i 1993, ti poeng bak serievinne­r Framsteg. Borhaug endte som nummer fire med 27 poeng.