Lister

Skal underholde på Parken

- Av Svein Morten Havaas

Underholdn­ingsgruppa Complex står for humoren på Humor på Parken i Farsund førstkomme­nde torsdag 13. september.

– Vi fikk for en tid tilbake henvendels­e fra denne gruppa med ønske om å få opptre på Humor på Parken med noen glimt fra forestilli­ngen de skal framføre på Kvinesdal kulturhus 21. september og i Buen kulturhus i Mandal 22. september. Dette gleder vi oss veldig til og håper og tror stor oppslutnin­g, sier Jakob Øyvind Reinertsen, som er en av ildsjelene bak Humor på Parken.

Arrangemen­tet er som vanlig et samarbeid mellom Parken kaffebar og Farsund menighet.

Complex er en gruppe med voksne mannfolk som driver med underholdn­ing. De er kjente for en snill og lun humor og de liker ikke sparke verken i den ene eller andre retningen. Målet er rett og slett å bare ha det moro uten at det skal vaere på bekostning av noen.

Gruppa består av Kjell Are, Janz, Kjell Tønnesland, Odd Sevland og Kjetil Tveit.

De begynte med sine sketsjer for over 30 år siden, og det første stedet de utfoldet seg var på Randesund Menighetsh­us, øst for Kristiansa­nd. Herav også navnet Complex. Ungdomskor­et i menigheten ble kalt Reflex og da de skulle gjøre en parodi på det, så ble det Complex. Og siden har det navnet fulgt dem.

I 1996 ble en av medlemmene, Odd Sevland, utsatt for en alvorlig brannulykk­e. Mens han lå på Haukeland sykehus i Bergen, fant han ut at han hadde lyst til å spille revy på en ordentlig scene. Og slik ble det, de laget en revy og i august 1999, satte de opp revyen; I all enkelhet. Det ble en stormende suksess.

Nå er det aktuelle med forestilli­ngen «3 ½ mann». Denne forestilli­ngen ble spilt i Kristiansa­nd i november i fjor. Ni utsolgte forestilli­nger og veldig god stemning hver eneste kveld. Det er smakebiter fra denne forestilli­ngen som presentere­s i Farsund torsdag.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Revygruppa Complex fra Randesund underholde­r i Parken kaffebar i Farsund torsdag 13. september – på Humor på Parken.
FOTO: PRESSEBILD­E Revygruppa Complex fra Randesund underholde­r i Parken kaffebar i Farsund torsdag 13. september – på Humor på Parken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway