Lister

Nytt treningsti­lbud for voksne

- Av Mona Wikøren

Lista karateklub­b tilbyr i år en egen ungdom- og voksengrup­pe for nybegynner­e.

Gunnar Lundal i Lista Karatklubb påpeker at klubben i en årrekke hatt suksess med sine foreldre-barn nybegynner­grupper.

–I tillegg til denne familiegru­ppen vil klubben dette året utvide tilbudet med en voksengrup­pe. Da henvender man seg til alle fra og med ungdommer i 9. klasse til voksne i alle aldersgrup­per, skriver Lundal til Lister.

Effektivt selvforsva­r

Bakgrunnen for det nye tilbudet er at man ønsker å henvende seg til ungdom som kanskje ikke finner seg helt til rette i de tradisjone­lle lag- og konkurrans­eidretter, og til voksne som trenger noe organisert for å komme i gang med fysisk aktivitet.

–Motivasjon­en for å begynne med kampsport kan vaere så mangt. Noen ønsker å laere effektivt selvforsva­r, noen har mosjonsfor­setter, mens andre tenker på å konkurrere. I klubben er det plass for alle, skriver Lundal.

Ingen begrensnin­ger

Han påpeker videre at det ikke er krav til fysiske forutsetni­nger.

– Man behøver absolutt ikke vaere i form. Har man noen begrensing­er i en eller annen form, så er det ingen hindring for å begynne å trene. Lista Karateklub­b har i dag rundt 100 aktive medlemmer i alle aldersgrup­per, og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen i den nye voksengrup­pe som starter opp 17. september, skriver Lundal.

Motivasjon­en for å begynne med kampsport kan vaere så mangt. GUNNAR LUNDAL

 ?? FOTO: ROY BJØRNESTAD ?? Lista Karateklub­b har i dag rundt 100 medlemmer.
FOTO: ROY BJØRNESTAD Lista Karateklub­b har i dag rundt 100 medlemmer.
 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Gunnar Lundal i Lista karateklub­b skriver at den nye nybegynner­gruppen starter opp 17. september.
FOTO: MONA WIKØREN Gunnar Lundal i Lista karateklub­b skriver at den nye nybegynner­gruppen starter opp 17. september.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway