Lister

Første seier for FFK siden juni

- Av Lars Erik Larsen

Kjell Andre Egeland viste seg fram for Flekkefjor­d som lørdag vant sin første kamp på nesten tre måneder.

– Kjell Andre var veldig god. Han er nesten umulig å få tak på, sier Flekekfjor­ds assistentt­rener Ole Tom Røynestad til Lister.

Egeland scoret det første målet lørdag og sørget for selvtillit­en økte hos rødtrøyene som gikk til kampen mot Vigør uten å ha vunnet i 4. divisjon siden 21. juni. Fem minutter etter at Egeland scoret, var det Runar Hanssons tur til å juble for scoring. Etter pause fortsatte Flekkefjor­d å dominere på eget gress. Med 12 igjen å spille la Daniel Tjørhom på til 3–0 og et par minutter senere satte Dan-christer Virak inn 4–0, som også ble sluttresul­tatet.

– Det er fantastisk deilig å vinne fotballkam­per igjen. Det er en glad gjeng i garderoben nå, sier Røynestad.

– Husker du sist dere vant?

– 21. juni. Vi er klar over det. Det har vaert en tung periode resultatme­ssig, selv om vi spillemess­ig har vaert fullt på høyde i alle kamper - med unntak av Søgne-kampen, hvor vi var skikkelig dårlige.

– Men det er klart at det ikke er gøy å ikke vinne fotballkam­per. Det er jo derfor vi holder på med dette. Nå må vi bare stå på og jobbe hardt videre. Dette er en divisjon hvor du ikke får noe pusterom. Alle lagene kan slå alle.

 ?? FOTO: FFK ?? Kjell Andre Egeland ble kåret til beste spiller på hjemmebane. Her med trener Øyvind Maude Nedland.
FOTO: FFK Kjell Andre Egeland ble kåret til beste spiller på hjemmebane. Her med trener Øyvind Maude Nedland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway