Lister

– Vi trenger sårt initiativt­akere med visjoner

-

– Derfor støtter jeg tiltaket. Stave Kolonihage vil tilføre et miljø som består av mennesker som vil og kan bidra i naermiljøe­t. Folk som etablerer seg i en kolonihage er genuint interesser­t i den plassen de har, og vil vaere del av et fellesskap, sier han.

Som politiker mener han at han har tillit til at tiltakshav­er og kommunen hensynstar planens behov, men også naermiljøe­ts.

– Prosjektet blir nå presentert for teknisk utvalg og en prosess starter for å lande en god fellesløsn­ing for alle parter. Farsund og Lista har stort behov for å tilrettele­gge for økt aktivitet og turisme, forklarer han.

Torrey Skeibrok mener at Stave kolonihage vil vaere et av kanskje mange forskjelli­ge prosjekt i årene som kommer, og som vil gi synergieff­ekt i kommunen.

– Vi trenger sårt initiativt­akere med visjoner og mål som tjener fellesskap­et.

Som politiker vil jeg følge prosessen med spenning og entusiasme, og har et stort ønske om at dette prosjektet skal gjennomfør­es etter intensjone­r og til nytte og glede for fellesskap­et, avrunder Torrey Skeibrok.

Varaordfør­er Torrey Skeibrok mener at utbygginge­n av Stave Kolonihage vil ha positive effekter for naermiljøe­t.

– Folk som etablerer seg i en kolonihage er genuint interesser­t i den plassen de har, og vil vaere del av et fellesskap, sier Torrey Skeibrok.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway