Lister

Bare nesten for FFK

- Av Åse Astri Bakka

Etter å ha ligget under 5-1 ved pause, leverte Flekkefjor­d en solid 2. omgang borte mot Fløy 2.

Flekkefjor­d kom tidlig på etterskudd i tirsdagens kamp på Flekkerøy. Fløy 2 ledet 2-0 da Runar Hansson reduserte på straffespa­rk etter 14 minutter. Senere i omgangen scoret hjemmelage­t tre mål i løpet av seks minutter.

I 2. omgang gjorde Flekkefjor­d et helhjertet forsøk på å innhente forsprange­t, men tre scoringer var ikke nok. Haakon Lende, Kjell Andre Egeland og Daniel Tjørhom scoret en gang hver, og dermed måtte Ffkguttene reise hjem med et 5-4 tap i bagasjen.

– Alt i alt var det en god kamp, spesielt 2. omgang. Keeper hadde en dårlig dag og slapp inn enkle mål. Vi jobbet oss godt inn igjen, men burde fått med oss et uavgjort hjem, sier trener Øyvind Maude Nedland.

Ffk-treneren synes kampen var fin - helt til dommeren blåste og ga Runar Hansson rødt kort to minutter på overtid. Da ble det mer ufint.

– Det var en aerlig takling på ball, selv om det ble brukt litt for mye kraft. Vi skjønner ikke dommerens avgjørelse, sier Maude Nedland.

Deretter fikk en Fløy-spiller rødt kort etter at kampen var avblåst. Ifølge Ffk-treneren fikk han dette etter å ha knuffet borti flere og slått etter FFKS Asle Liland.

Treneren er redd han mister Hansson i flere kamper etter det røde kort ettersom dommeren ga uttrykk for at han skulle rapportere hendelsen videre.

– Dette var en fin kamp og så ender den på denne måten, etter ordinaer tid. Det er helt utrolig, sukker han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway