Lister

Kampen snudde om 15 minutter før slutt

- Av Åse Astri Bakka

Haegebosta­d ledet 1-0, men tapte 2-1 i tirsdagens toppkamp mot Vigør 2 på bortebane.

Etter en sjansefatt­ig og jevnspilt 1. omgang, gikk Haegebosta­d i ledelsen ti minutter etter hvilen. Scoringen kom ved Terje Forgard.

Gjestene holdt ledelsen til det gjenstod 15 minutter, men da snudde det: Først utliknet Vigør 2, deretter kom seiersmåle­t åtte minutter før slutt.

– Dette var en veldig godt gjennomfør­t kamp. Planen var å ligge tett og samlet, og det gjorde vi, sier Haegebosta­dtrener Arnt Reidar Lislevand, som mener det er synd at de ikke fikk med seg i alle fall ett poeng hjem.

– Uavgjort hadde vaert et mer rettferdig resultat. Vigør 2 skapte veldig lite, men var heldige og fikk to mål på slutten av kampen. Det kunne like gjerne vaert oss, men vi hadde marginene litt mot oss. Likevel; alt i alt er jeg godt fornøyd, sier Lislevand.

Haegebosta­d dro til Kristiansa­nd med redusert mannskap. Begge keeperne Tormod Rossevatn og Jan Gletne hadde forfall grunnet sykdom og skade. Derfor tok spillende trener Lislevand rollen som siste skanse.

– Ja, jeg måtte trå inn som keeper. Det er langt mellom gangene jeg står i mål, men vi er en liten tropp og spiller der det trengs.

– Hvordan gikk det?

– Veldig bra. Vi tapte jo, men jeg kan ikke ta på meg skylden for dét.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway