Lister

– Håper å øke snittet

-

– Vi har hatt første komitémøte og har forsøkt å fordele oppgaver og hvilke aktivitete­r vi skal ha. Nokså snart skal vi ha et nytt møte for å se hvor vi er. Det blir kanskje en del aktivitete­r inn mot skolene og giverstafe­tten hvor vi utfordrer naeringsli­vet til å vaere med og bidra. På selve Tv-aksjonsdag­en 21. oktober kommer vi selvsagt til å ha bøssebaere­re i aksjon, men utover det har vi altså ingenting som er planlagt, sier ordfører Arnt Abrahamsen, som også er leder av aksjonskom­iteen i Farsund.

Etter et bra år i 2016, falt snittet noe i Farsund under fjorårets Tv-innsamling. Nå er håpet å snu trenden i år.

– Vi håper at vi skal greie å øke snittet fra i fjor og samle inn mer enn vi gjorde i 2017. For å vaere aerlig tror jeg det kan vaere vanskelig. Det viser seg at det er vanskelig å treffe folk hjemme, men vi skal i hvert fall gjøre et forsøk og se om folk er villig til å bla opp for et godt formål, sier Abrahamsen.

Han oppfordrer folk til å åpne døra når bøssebaere­rne banker på 21. oktober.

– Dersom man ikke skulle vaere hjemme, kan man gi sitt bidrag på andre måter, for eksempel på Vipps. Vi er i 2018, så det er ingen unnskyldni­nger om man ikke skulle vaere hjemme eller ikke ha kontanter på seg, sier Abrahamsen.

Også i Farsund er man i gang med forberedel­sene til årets Tv-aksjon.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Ordfører Arnt Abrahamsen, som leder aksjonskom­iteen i Farsund, håper å øke gavesnitte­t i år.
FOTO: MONA WIKØREN Ordfører Arnt Abrahamsen, som leder aksjonskom­iteen i Farsund, håper å øke gavesnitte­t i år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway