Lister

Storseier i Kristiansa­nd

Kvinesdal storspilte mot Donn 2

- Av Olav Hoel og Karl Birger Saelør

Tirsdagens borteseier var saerdeles viktig for kvindølene som nå har heng på laget foran seg i den tøffe bunnstride­n 4. divisjon. Hjemmelage­t ledet både 1-0 og 2–1, men scoringer av Steffan Klungland og Sander Risnes betydde at Kvinesdal hang med i målprotoko­llen 1. omgang.

Kvindølene visste hvor viktig kampen var, og etter hvilen kom laget sterkt. Først scoret Christoffe­r Hansen sitt seriemål nummer 12 for sesongen, og etterhvert kom målene som perler en snor. Eivind Ege sørget for 4–2, så nettet Sander Risnes nok en gang, før Ulrik Svindland fastsatte sluttresul­tatet til 6–2.

– 1. omgang var ikke veldig bra, men vi styrer den og burde ledet til pause, sier spillende trener Thomas Gilbertson.

Han legger ikke skjul på at det kunne og burde vaert tosiftet til slutt.

– Folk satt å lo i garderoben da de tenkte på de sjansene vi bommet på. Det var noe av det verste jeg har sett. Noen ganger var ballen omtrent inne i målet og likevel klarte vi å sette den utenfor. Samtidig er målforskje­llen vår så dårlig at vi burde scoret naermere 20 om det skulle hatt noe å si, sier Gilbertson.

– Samtidig må jeg få takke de 10–12 Kvinesdal-supportern­e som tok turen. Det setter vi stor pris på, sier Gilbertson.

Kvinesdal ligger fortsatt på nedrykkspl­ass, to poeng og 24 mål bak Randesund på plassen over. Med fire kamper igjen å spille har han fortsatt ikke gitt opp håpet om å overleve i 4. divisjon.

– Jeg tror egentlig vi har veldig gode muligheter til å klare oss slik det ser ut nå. Får vi seieren hjemme mot Vigør på lørdag, så er jeg optimist. Har vi flaks, klarer både Start 2 og Donn seg i 3. divisjon. Da er det bare to lag som rykker ned fra 4. divisjon. I så fall er vi fire poeng over nedrykk, sier Gilbertson.

Kvinesdal storspilte i 2. omgang da laget tok en viktig 6–2-seier borte mot Donn 2 tirsdag kveld.

 ??  ?? Christoffe­r Hansen scoret en gang og var sentral da Kvinesdal satte Donn 2 på plass.
Christoffe­r Hansen scoret en gang og var sentral da Kvinesdal satte Donn 2 på plass.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway