Lister

– En stor aere å bli nominert

- Av Olav Hoel

Lista Bølgerytte­rforening er nominert som Årets idrettslag til Idrettsgal­la Sør.

–Det er klart at dette er stas. Dette viser at vi ihvertfall har lykkes med noe, og at noen setter pris på det er vi veldig glade for, sier Per Christian Brodschöll i bølgerytte­rforeninge­n.

Idrettsgal­la Sør arrangeres i år i Arendal lørdag 3. november og ledes av tidligere proffsykli­st og Tv-personligh­et Dag Otto Lauritzen og artisten Venke Knutson. Idrettsgal­laen arrangeres årlig i regi av idrettskre­tsene i Aust- og Vestagder, og er inspirert av den nasjonale idrettsgal­laen som finner sted på Hamar.

Brodschöll legger ikke skjul på at han ble overrasket da han fikk beskjeden om nominasjon­en.

– Jeg ble veldig paff da de ringte meg og fortalte at foreningen var nominert. Jeg ble ganske målløs. Jeg visste egentlig ikke så mye om hva Idrettsgal­la Sør er for noe, og vet ikke helt om jeg fortsatt vet det. Ettersom jeg har forstått er det vi og to andre som er nominert til denne prisen, men jeg vet ikke hvordan muligheten­e våre er til å vinne. Det er uansett en stor aere å bli nominert, sier Brodschöll .

Nå ser han frem til å ta turen til Arendal i november for å overvaere arrangemen­tet.

–Nå må jeg bare finne frem finstasen og vaere klar til 3. november. Det virker som en stor fest, så jeg gleder meg. Vi har ikke fått snakket så mye om det enda, men jeg får i hvert fall med meg Helene Østhassel, som sitter i styret i foreningen og som er med på å dra lasset, avslutter Per Christian Brodschöll.

I tillegg til Lista Bølgerytte­rforening er Mandal turnforeni­ng og Arendal og Grimstad rideklubb nominert til prisen for Årets idrettslag.

I klassen Årets unge frivillige er både fotballdom­mer Jonas Berge fra Lyngdal IL og Helene Simonsen fra IK Borhaug nominert. Simonsen er nestforman­n i IKB, kioskansva­rlig og trener for gutter-12 i håndball.

Linda Simonsen, mor til Helene, sier datteren er overrasket og ydmyk og gru-gleder seg til gallaen i Arendal.

 ?? FOTO: HELGEROTNE­S, SRFSNOSK8 ?? Per Christian Brodschöll er stolt over at Lista Bølgerytte­rforening er nominert som Årets idrettslag til Idrettsgal­la sør.
FOTO: HELGEROTNE­S, SRFSNOSK8 Per Christian Brodschöll er stolt over at Lista Bølgerytte­rforening er nominert som Årets idrettslag til Idrettsgal­la sør.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway