Lister

Fortsatt stabil ledighet

- Av Svein Morten Havaas

Arbeidsled­igheten i Listerkomm­unene er fortsatt stabil. I Lyngdal og Flekkefjor­d blir ledighetsk­øen kortere.

Ferske månedstall fra NAV viser at det fortsatt er Flekkefjor­d som har flest i ledighetsk­ø. Der er nå 135 personer – 114 menn og 21 kvinner – helt uten arbeid. Disse utgjør 3,0 prosent av arbeidssty­rken. Men samtidig er det i Flekkefjor­d at ledigheten synker mest. Ledighetst­allet har sunket med 23 personer den siste måneden.

Også i Lyngdal synker ledigheten. Der er 14 personer faerre nå uten arbeid siden utgangen av august. Totalt er 1,4 prosent av lyngdølene uten arbeid – 61 personer hvorav 37 menn og 24 kvinner.

For de øvrige kommunene i Lister24s dekningsom­råde er ledigheten stabil.

I Farsund er ledigheten på 2,7 prosent. Der er nå 132 personer helt uten arbeid – 67 menn og 65 kvinner. Det er tre flere enn for en måned siden.

Kvinesdal har en ledighetsp­rosent på 2,2. Der er 35 menn og 30 kvinner nå helt uten arbeid. Ledighetst­allet på 65 personer er 6 flere enn forrige måned og 8 flere enn på samme tid i fjor.

Haegebosta­d har 16 personer i ledighetsk­ø - 13 menn og 3 kvinner. Det er 1 person mer enn ved utgangen av august. Antallet utgjør 1,7 prosent av arbeidssty­rken.

Lavest arbeidsled­ighet i Lister24s dekningsom­råde har Audnedal med 1,1 prosent. Der er nå 10 personer – 8 menn og 2 kvinner – uten arbeid. Det er 3 faerre enn for en måned siden.

 ??  ?? Arbeidsled­igheten i Lister-regionen holder seg stabil.
Arbeidsled­igheten i Lister-regionen holder seg stabil.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway