Lister

Fakta fra Midtøsten

- Med vennlig hilsen Ruth Tønnessen, Borhaug

Takk til Tor Ole Rønning og Tove Kristensen for meget godt utfyllende og sant innlegg. Her får de frem at det er det korrupte styret på Gaza som må taes og ikke den generelle palestinsk­e befolkning. Har også fått høre: «Hvorfor vil dere ikke at de stakkars palestiner­e skal få bistandspe­nger?»

JO det er jo akkurat det vi vil. Som dere leser i innlegget til Tove og Tor forklarer hun jo akkurat hva pengene blir brukt til. Det vi burde vaere opptatt av nå er å sørge for at palestiner­ne får den hjelpen som de har krav på. Da må verden hjelpe dem til å styrte det korrupte styret på Gaza.

Håper at mennesker forstår hvem/ hva som bør boikottes. Og den norske regjering med utenriksmi­nister i spissen Søreide burde snart kjenne sin besøkelses­tid og slutte og sende bistandsmi­dler til terrororga­nisasjoner som vi alle vet hva går til.

Hun vet det også og er frekk nok til å sende flere millioner til denne organisasj­onen som Tove og Rønning så godt har redegjort for. Man må hjelpe det palestinsk­e folket som lider enormt under dette fryktelige styret. For vi ser jo hva bistandspe­nger blir brukt til, de blir ikke brukt til å hjelpe folket på Gaza.

Noen vil kanskje spørre hvordan skal folket få pengene? Tror ikke de får hjelpen før de blir kvitt sine korrupte ledere. Det er veldig trist at det er slik men vi som skattebeta­ler kan vaere med å påvirker den norske regjering hvem de sender bistandsst­øtte til.

Tusen takk for et meget godt og opplysende innlegg, Tove og Tor Ole.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway