Lister

God høstferie til alle som har det!

-

RUNDT FORBI: Høstlek i Listahalle­n

Tirsdag 2. og torsdag 4. oktober fra kl. 11.00-15.00 blir det høstlek i Listahalle­n for barneskole­barn. Dette er et gratis arrangemen­t for 1.-7.klasse. Det blir aktivitete­r, leker, masse gøy og gratis frukt til barn. Høstlek er et samarbeids­prosjekt mellom Farsund frivilligs­entral og 8.klassinger ved Lista ungdomssko­le, som har valgfaget «Innsats for andre».

Andakt med musikk

Velkommen til andakt med musikk på Farsund omsorgssen­ter onsdag 3. oktober kl. 11.30.

Kinoforest­illing for eldre

Farsund eldreråd inviterer til kinoforest­illing på Farsund kino onsdag 3. oktober kl. 11.00. Da vises filmen «Skjelvet». I pausen serveres noe å bite i. Velkommen!

Oktoberfes­t på Torvet

6. Oktober fra kl. 18.00 braker det løs igjen. Teltet står ferdig pyntet og «lederhosen» er på. På scenen står selvfølgel­ig Knut Erik Degeruds ompa-orkester. Med seg i år har de selveste LOVEGUNS, så her blir det stemning. Du kan også kjøpe oktoberfes­t-mat. Mer info på facebook på «Oktoberfes­t på Torvet 2018». Arr.: Kaperonsda­g i Borggården.

Høstferien på Nordberg fort

Nordberg fort har åpent tirsdag og torsdag fra kl. 11.00-14.00 i høstferien. Ta en tur i det flotte området eller opp på en fjelltopp i naerheten. På disse to dagene blir det tradisjone­n tro barneverks­ted i åpningstid­en, kr. 40,-pr. barn.

Høstferie på «fyren»

Lista fyr har åpent kl. 12.00-16.00 hver dag i høstferien­e til Vest-agder og Rogaland, dvs. 1.-14. oktober. Søndagene 7. og 14. kan du gå natursti inne på fyrområdet i åpningstid­en. Naturstien passer for familier, og det blir premier til barna.

Flipside

I høstferien er Flipside åpent: Tirsdag og torsdag kl. 17.00-20.00. Lørdag og søndag kl. 12.00-18.00. Les mer på facebook.

Åpen hall

Hallen i Alcoa miljøpark er åpen til fri, egenorgani­sert bruk: mandag, onsdag og fredag kl. 11.00-15.00.

Farsund kino

Mye spennende film i høst. Sjekk ut på farsundkin­o.no.

Formiddagt­ur

Har du lyst å vaere med å gå en formiddags­tur, er det bare å stille opp ved Musikkens hus på onsdager 3. oktober kl. 10.30. Turene går hver onsdag hele året, og er gratis og åpne for alle som vil vaere med. Dette er litt lengre turer, så ta gjerne med litt mat og drikke. Velkommen til å bli med!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway