Lister

Javel ...

- Av Lars Erik Larsen

Få ting gjør meg i dårligere humør enn at LSK taper

Lars Kristian Reinertsen liker dårlig når Lillestrøm taper fotballkam­per. Spesielt om dommeren har skyld i tapet.

– Hva gjør deg glad?

– Jeg blir glad av trivielle ting som god mat, fint vaer og gode fotballres­ultater, men det som gjør meg lykkelig er min kone, familie, venner, arbeid, det å bety noe for andre, og sist men ikke minst min tro.

– Hva gjør deg sint?

– Få ting gjør meg i dårligere humør enn at LSK taper (spesielt hvis dommeren har en dårlig dag på jobben), men ordentlig sinne kommer av urettferdi­ghet og ondskap.

– Har du noen planer i høst?

–Pappa og jeg har nettopp hatt en tur til London, men ellers har jeg få planer utover høsten.

– Hva er din drømmejobb?

–Vanskelig å vite. Jeg tror ikke man helt vet hva som er best for seg selv, men kanskje en jobb hvor man møter og jobber med mange forskjelli­ge mennesker. Laerer, prest, diakon, sykepleier, lege osv.

– Hvordan ser det perfekte måltidet ut for deg?

– Viktigst er jo det sosiale aspektet ved et måltid, så et godt selskap med fin stemning er grunnlegge­nde. Maten kommer i andre rekke, men hvis det er toppet med parmesan slår det sjeldent feil.

– Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

– Jeg er litt sånn hverdagsme­nneske, så en dag hvor man får gjort alt man hadde tenkt å gjøre og som toppes med at LSK slår VIF, ville vaert en fin dag.

– Hva ville du gjort om fem millioner kroner plutselig sto på kontoen?

– Det hadde nok blitt noe så kjedelig og standard som å kjøpe bolig, betale ned studielån, en ekstra ferie og gitt en tiende til veldedig arbeid, misjon og lignende. Kanskje det hadde blitt et par nye deler til trommesett­et som sørgelig nok støver ned for tiden.

– Hva gjør du om fem år?

– Hvem vet? Kanskje er jeg fremdeles deltidsstu­dent mens jeg jobber ved siden av, men forhåpentl­igvis er jeg i full jobb.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway