Lister

Nekter å gi seg i trappekran­gelen

- Av Lars Erik Larsen

Grunneier har på ingen måte tenkt å åpne opp for fri bruk av trappen på egen eiendom.

Nå har Ole Petter Tjørve igjen sendt mail til kommunen etter at juridisk rådgiver Alf Johnny Iddeland har slått fast at kommunen anser det som ulovlig selvtekt at Tjørve og broren Finn Eric har hengt opp lås for å hindre uønsket adkomst via trappen. Ole Petter Tjørve viser til at han har sendt over dokumentas­jon til kommunen om at trappen er en del av Tjørve-brødrenes private eiendom.

– Så hvordan kommunen fortsatt kan pretendere hevd, det er meg utenforstå­ende, skriver Tjørve blant annet i mailen til Iddeland.

Han ber også om dokumentas­jon påstanden om at kommunen skal ha måket adkomsttra­seen i en årrekke.

– Jeg forventer at Farsund kommune, som den profesjone­lle part i denne saken, kan greie å besvare på de spørsmål som stilles. Jeg opplever at det fremstille­s udokumente­rte påstander som «sannheter», alt for å «dokumenter­e» hevd og det er ikke greit. For øvrig så er det vel slik det er Farsund kommune som må foreta seg rettslige skritt i denne saken, ikke jeg.

Tjørve har også skrevet mail om brevet fra Neil Mckenzie. Han mener det er mer et ønske enn en sannhet at Mckenzies far måket trappen etter tusenårssk­iftet, slik han skrev i et leserinnle­gg.

Siste ord i trappedeba­tten er neppe sagt.

 ??  ?? Finn Eric Tjørve og broren Ole Petter vil ha trappa på egen eiendom i fred.
Finn Eric Tjørve og broren Ole Petter vil ha trappa på egen eiendom i fred.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway