Lister

Operasjon Dagsverk

- Edvin Vik

Den skal tidlig krøkes som god antisemitt skal bli (i henhold til Internatio­nal Holocaust Remembranc­e Alliance Working Definition of Antisemiti­sm).

Operasjon Dagsverk er en årlig foreteelse i skolene med støtte fra Norad, med bistandspr­opaganda og pengeinnsa­mling som går til et spesifikt formål. I fjor ble Natur og Ungdom og Naturvernf­orbundet tildelt Operasjon Dagsverk, skulle gi ungdom i Nigerdelta­et kunnskap om hvordan de kan få en bedre fremtid og hvordan de kan stille krav til oljeindust­rien.

I år: «OD 2018 støtter ungdom sin innsats for en bedre fremtid i Palestina!».

Oversatt: Skoleeleve­r skal samle inn penger til organisasj­oner som kjemper for politiske krav som vil fjerne verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.

Okkupasjon­sløgnen, apartheidl­øgnen, boikott av Israel, er varemerket og antisemitt­isme etter IHRAS «Applying double standards by requiring of it a behavior not expected or demanded of any other democratic nation».

For å promotere årets aksjon har OD publisert videoklipp som viser den palestinsk­e jenta Janna Jihad som fredsaktiv­ist. Men på Youtube finner du Janna med kamprop om utslettels­e av Israel, hyller terrorlede­re, oppmuntrer til selvmordsb­ombing.

Skoleledel­se, laerere, elevråd oppfordres til ikke å la deres skole vaere deltakere i årets aksjon. Skulle skolen likevel gjøre det oppfordres foreldre og elever til ikke å delta på Od-dagen 1. november.

Godtfolk ellers oppfordres til ikke å gi penger eller på annen måte støtte denne indoktrine­ringen av våre barn og demoniseri­ngen av Israel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway