Lister

Tett lokaloppgj­ør

Flekkefjor­d vant håndballth­rilleren

- Av Torrey Enoksen

Det var så tett som skal vaere i et lokaloppgj­ør i håndball onsdag kveld. Flekkefjor­d var imidlertid det lille hakket bedre enn Farsund.

Flekkefjor­ds trener Kåre Larsen nektet å uttale seg til regionavis­en Lister etter kampen, dette til tross for at damelaget han trener vant det svaert tette lokaloppgj­øret onsdag kveld.

Farsunds spillende trener Julie Larsen, var mer snakkesali­g:

–Nå er ikke vi mer enn ti i troppen, og i dag manglet vi en spiller. Vi er like mange på banen som dem, men vi klarte dessverre ikke å sette inn de sjansene som vi fikk. Vi skjøt dårlig i dag og vi sviktet i forsvaret. Emma (Salvesen, red. anm.) ble mye stående alene da Flekkefjor­d angrep og fikk masse straffer. Hun fikk ikke så mye hjelp som hun skulle hatt i dag, mener Larsen.

Jevnspilt

Første omgangen var så jevnspilt og tett som en kan forvent av et lokaloppgj­ør. Farsund tok ledelsen, men Flekkefjor­d svarte raskt.

Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom store deler av den første omgangen, med flekkefjae­ringene det lille hakket foran Farsund.

I denne perioden storspilte FILS keeper Emma Salvesen, som mer eller mindre alene sørget for å holde laget inne i kampen, etter at Cecilie Grytting Larsen ble passet på etter alle kunstens regler av Malene Nordhus, som hadde fått oppgaven med å vaere frimerke.

Ved pause ledet Flekkefjor­d 9–10.

Brant to straffer

Farsundsje­ntene utlignet raskt etter sidebyttet, og frem til det 50. minuttet var gjestene maksimalt ett mål foran. Da fikk FIL straffe som Cecilie Grytting Larsen skulle ta. Flekkefjor­d satte inn en av sine reservekee­per, som «psyket ut» Grytting Larsen, som sendte ballen utenfor.

Dommerne mente en Flekkefjor­d-spiller sto innenfor nimeteren, og dømte at straffen måtte tas på nytt. Denne gangen kunne Andrea Eriksen Litland ha utlignet, men også hun brant straffen.

Derfra og ut seilte Flekkefjae­ringene sakte, men sikkert fra Farsund.

– Det at Cecilie (Grytting Larsen) hadde frimerke på seg, synes jeg vi til tider klarte å løse greit. Da vi fikk ut henne (Flekkefjor­d-spilleren, red. anm.), var det mer rom på linje. I perioder klarte vi det, men de var rett og slett bedre enn oss i dag, mener Julie Larsen.

 ??  ?? Cecilie Grytting Larsen ble passet på etter alle kunstens regler, men her har hun klart å komme seg forbi Flekkefjor­dsforsvare­t.
Cecilie Grytting Larsen ble passet på etter alle kunstens regler, men her har hun klart å komme seg forbi Flekkefjor­dsforsvare­t.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway