Lister

Manglende nettdeknin­g?

- Odd M. Djøseland

Jeg har med stor interesse lest om Mariann Utheim Simonsen som ble uten nettilgang i 19 dager, samt Per Inge Almås sin historie om hans erfaringer med Telenor. For min del, gav jeg opp Telenor for mange, mange år siden.

Av samme grunn: Dårlig og uregelmess­ig dekning. Etter anbefaling fra kjente valgte jeg Nextgen Tel som ny leverandør, og det har i grunnen fungert tilfredsti­llende og ganske greit.

Men for få måneder siden skjedde det noe. En lastebil med høyt lass som skulle kjøre inn gårdsveien der jeg bor, var uheldig og rev ned noen ledninger og en stolpe.

Vedkommend­e innrømmet og beklaget straks forholdet, så DET var intet problem.

På grunn av eventuell forsikring­ssak, kom også politiet til stede og dokumenter­te hva som hadde skjedd.

I løpet av de neste fire ukene kom det tre ganger besøk fra forskjelli­ge entreprenø­rer som «så på saken», klødde seg litt i hodet og r…, og dro igjen. Ingen av dem tok kontakt med undertegne­de og ingen klarte å gi meg tilbake summetone i fasttelefo­nen eller nettilgang! En av dem tok med seg den ødelagte stolpen og de nedrevne ledningene.

Siden har jeg ikke sett noen av dem.

Etter nøyaktig fire uker uten nettforbin­delse sa jeg opp mitt kundeforho­ld til Nextgen Tel både muntlig og skriftlig.

Så innhentet jeg tilbud fra forskjelli­ge leverandør­er, og bestemte meg til slutt for en hvor jeg kunne samle både strøm, data, og telefon i ett abonnement. Det ble til og med prisgunsti­g, pluss at jeg gikk over til mobilt bredbånd, noe som i mitt tilfelle har fungert veldig greit.

Det er altså ikke bare Telenor som har elendig kundeservi­ce og oppfølgnin­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway