Lister

Må endre vedtektene

Ekstraordi­naer generalfor­samling

- Av Torrey Enoksen

Aksjonaere­ne i Sørlandsba­det AS og Sørlandsba­det IKS må endre vedtektene for å tilpasse seg merverdiav­giftene.

Torsdag morgen er aksjonaere­r i Sørlandsba­det AS og Sørlandsba­det IKS innkalt til ekstraordi­naert generalfor­samling. Her må de endre vedtektene med tanke på nye momsregler. I tillegg må vedtektene også tilpasses med tanke på et formelt samarbeid med Knertenlan­det når opplevelse­sparken blir etablert.

– Det er ikke noe dramatisk i at det skal holdes en ekstraordi­naer generalfor­samling. Når vedtaket om å endre vedtektene i forhold til de nye momsreglen­e, må det opp i både aksjeselsk­apets representa­ntskap og i kommunesty­ret som eier det interkommu­nale selskapet, sier daglig leder Atle Homme.

Knertenlan­d

Noe av årsaken til endringene i vedtektene som nå skal vedtas, er planene om bygging av Knertenlan­det. Dersom dette prosjektet blir en realitet, skal det etter planen bli et utstrakt samarbeid mellom Sørlandsba­det og Knertenlan­det.

– Prosjektgr­uppen som er nedsatt jobber med å få realisert Knertenlan­det, men jeg kan ikke si mer hvor landet ligger. Informasjo­n om det prosjektet vil trolig foreligge når politikern­e må ta stilling til de nye vedtektene her på Sørlandsba­det, sier Homme.

Aktivitete­r

Sørlandsba­det har dette året investert i nye vannsklier mellom hovedbygge­t og badeøya som et ledd for å skape mer aktivitet i anlegget om sommeren. Besøket og tilbakemel­dingene på den nye aktivitete­n er meget gode.

Før vinterseso­ngen settes inn skal det monteres nye vannlekeap­parater for de yngste i naerheten av barnebasse­nget.

Det er ikke noe dramatisk i at det skal holdes en ekstraordi­naer generalfor­samling. ATLE HOMME

 ??  ?? Daglig leder ved Sørlandsba­det, Atle Homme sier endringene i vedtektene er tilpasset nye momsregler og etablering av Knertenlan­d.
Daglig leder ved Sørlandsba­det, Atle Homme sier endringene i vedtektene er tilpasset nye momsregler og etablering av Knertenlan­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway