Lister

Kretsmeste­re andre år på rad

Lokalt bridgelag helt til topps

- Av Olav Hoel

Lokale spillere ble i helgen kretsmeste­re i bridge for andre året på rad.

–Det var veldig gøy. Hele laget spilte godt. Samtidig er det mye tilfeldigh­eter i bridge, og denne gangen hadde vi også marginene med oss, sier Ronny Kolnes fra Vanse til regionavis­en Lister.

– Jevnt

– Det var så jevnt at om et av de 56 spillene vi hadde hadde endt annerledes, så hadde lyngdølene passert oss og vunnet. Vi møtte dem også i en av kampene, og den kampen kunne endret det hele, legger han til om helgens konkurrans­e der laget hans gjorde det skarpt.

Kolnes ble i helgen kretsmeste­r i bridge for andre gang sammen med Farsund-bosatte Helge Maesel, Martin Reinertsen fra Farsund og Roald Maesel fra Kristiansa­nd.

Trener ukentlig

På årets turnering deltok 11 lag a fire spillere fra Vest-agder. Selv om de hadde marginene på sin side denne helgen, forteller han om et lag som er aktive innenfor bridgen.

– Vi trener fast en dag i uken i Farsund Bridgeklub­b, og noen av oss reiser rundt og deltar på konkurrans­er i helgene i tillegg til at vi deltar på KM i regi av kretsen. På grunn av jobb og familie har derimot ikke jeg mulighet til å delta like mye som de andre på laget. Martin Reinertsen er kanskje den mest aktive i Norge mens Maesel-brødrene spiller på seniorland­slaget, forteller Kolnes.

” Det var veldig gøy. Hele laget spilte godt. RONNY KOLNES

 ?? FOTO: NILS KVANGRAVEN ?? Helge Maesel, Ronny Kolnes, Martin Reinertsen­og Roald Maesel vant lagkretsme­sterskapet i bridge både i 2017 og 2018.
FOTO: NILS KVANGRAVEN Helge Maesel, Ronny Kolnes, Martin Reinertsen­og Roald Maesel vant lagkretsme­sterskapet i bridge både i 2017 og 2018.
 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Ronny Kolnes var i helgen med på å vinne kretsmeste­rskapet i bridge for andre året på rad.
FOTO: MONA WIKØREN Ronny Kolnes var i helgen med på å vinne kretsmeste­rskapet i bridge for andre året på rad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway