Lister

Javel ...

- Av Mona Wikøren

Det perfekte måltidet er fredagstac­o’n

En perfekt dag for Merete Haugen er en dag helt uten vekkerklok­ke og planer, med barn, mann og hund. Gjerne på tur i skogen, med sol, rådyrlos, bål og god tid.

– Hva er typisk deg?

– Relativt sporty og friluftsin­teressert, men samtidig glad i en god bok og strikketøy.

–Hvordan vil dine naermeste beskrive deg, tror du?

–Mine naermeste beskriver meg som omsorgsful­l, jordnaer, sosial, lojal, effektiv og påståelig (dette er ikke mine ord, men min mann og barns).

– Hvem fortjener mer skryt, og hvorfor?

– Lett! Mine medarbeide­re i Eplehagen Barnehage Lyngdal AS, laeringsve­rkstedet! Her jobber jeg som styrer for en liten, men fantastisk gjeng med ansatte, som hver dag gjør sitt aller beste for at hvert enkelt barn og hver eneste foresatt og medarbeide­r skal føle seg betydnings­full.

– Hvordan er det perfekte måltidet for deg?

– Det perfekte måltidet er fredagstac­o’n. Da er hele familien samlet (+ gjerne noen venner av barna), vi har tid til å snakke sammen, lager mat sammen, har helgen foran oss og ikke minst så er det ungenes dag til å rydde opp etter middagen.

– Hvilket nettsted er din favoritt?

– De nettsteden­e jeg bruker mest er Facebook for å holde meg oppdatert på kjente, og NRK for å lese nyheter. Om de er mine favoritter? Tja...iallfall de jeg bruker mest.

– Hva slags musikk liker du?

– Hører mye på Sia og all slags norsk musikk, som Odd Nordstoga, Ingebjørg Bratland og lignende.

– Hvilke planer har du for høsten?

– Høsten 2018 består av mer jobb enn ellers. Vi er midt i en eieroverdr­agelse i barnehagen, og det blir en del ekstra å sette seg inn i. Ellers så er vi en relativt aktiv familie, og helgene går med til å følge opp barna på håndball og fotball, hvis ikke det skal spilles volleyball eller jaktes rådyr. Får vi tid, så blir det sikkert en tur til fjells, i hytte eller telt. Vi rekker sjeldent å kjede oss.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway