Lister

Ønsker informasjo­n om savnet

- Av Petter Emil Wikøren, Lindesnes

– Vi ønsker mer informasjo­n og søker å komme i kontakt med personer som kan ha sett min far i tiden før forsvinnin­gen ved Lindesnes fyr på søndag, sier datter Kristin Aunevikber­ntsen

Faren Nils Aunevik forsvant fra Lindesnes fyr på ettermidda­gen søndag 14. oktober. Bilen hans ble funnet på parkerings­plassen ved fyret senere på dagen. Politiet har under søket av den savnede vurdert forsvinnin­gen som selvpåført.

– Vi tror nok ikke at politiet nødvendigv­is tar feil, men vi ønsker å vite mer for å få fred. Pappa var en tilbaketru­kket person og opplysning­ene om at han skal ha pakket bagasje, samt kjøpt kaffe på bensinstas­jonen på Spangereid, gjør at vi enda har spørsmål, sier datteren.

De pårørende har denne uken hatt et møte hvor de har blitt enige om å gå ut med navn og bilde av den savnede i håp om å få mer informasjo­n i saken. Faren, som blir beskrevet som meget tilbaketru­kket, forsvant fra fyret på en dag med mye turistbesø­k. Det rimer dårlig med datterens oppfatning av faren.

De pårørende har nå et håp om at noen kan ha sett Aunevik før han forsvant. Han er 1,89cm høy, har blå øyne, grått hår og normal kroppsbygn­ing.

– Er det noen som har informasjo­n i saken ber vi dem kontakte politiet, avslutter Kristin Aunevik-berntsen.

Pårørende ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett Nils Aunevik (59).

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Savnet: Nils Aunevik (59) fra Lyngdal forsvant søndag fra Lindesnes Fyr.
FOTO: PRIVAT Savnet: Nils Aunevik (59) fra Lyngdal forsvant søndag fra Lindesnes Fyr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway