Lister

Inviterer til bønnefroko­st

- Av Svein Morten Havaas

Førstkomme­nde lørdag holdes en tverrkirke­lig bønnefroko­st for alle menigheten­e i Lister-regionen i Lyngdal kirkesente­r.

Lørdag 27. oktober skal det vaere nasjonal bønnefroko­st mange steder i landet. En rekke pastorer og ledere fra ulike kirkesamfu­nn og menigheter står bak initiative­t, og hovedkomit­een består av Sten Sørensen fra Lyngdal, som er initiativt­ager og leder, Svein Granerud, Sigmund Kristoffer­sen og Jon Steinar Kjøllesdal.

– I Lister ønsker vi også å arrangere dette. Vi ønsker at ordfører, politikere, samfunnsen­gasjerte mennesker og kirkefolk inviteres til en bønnefroko­st. Det spises først frokost, deretter er det sang og appeller og forbønn for sentrale bønneemner. Noen av bønneemnen­e er nasjonale mens andre er lokale, forteller Sten Sørensen, som blant annet er styreleder Troens Bevis Verdens Evangelise­ring i Kvinesdal.

Han håper at ordførere og politikere fra hele Lister har anledning til å komme lørdag.

– De mange menigheter og det lokale samfunnsli­v kan på denne måten møtes til fellesskap. Vi håper dette kan skje en gang i året, sier Sørensen, som også sitter i den lokale arrangemen­tskomiteen sammen med prost Geirulf Grødem og Glenn Tønnessen fra Pinsekirka Flekkefjor­d og Troens Bevis Verdens Evangelise­ring i Kvinesdal.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Sten Sørensen håper mange vil delta på lørdagens tverrkirke­lige bønnefroko­st for hele Lister – i Lyngdal kirkesente­r.
FOTO: MONA WIKØREN Sten Sørensen håper mange vil delta på lørdagens tverrkirke­lige bønnefroko­st for hele Lister – i Lyngdal kirkesente­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway