Lister

Mener ny trener må på spillerjak­t

- Av Lars Erik Larsen

Kvinesdal fortsetter etter alle solemerker i 4. divisjon tross tap i siste kamp. Foran neste sesong må klubben på spillerjak­t.

Kvinesdal kjemper hardt i Mandal, men måtte seg slått 2–1 i et grusomt vaer i Mandal.

–Jeg tror aldri jeg har vaert borti så dårlig vaer under en fotballkam­p tidligere. Det blåste sidelengs og det var ingen lagene som hadde mulighet til å spille fotball i det vaeret. Det førte til at tilfeldigh­eter avgjorde kampen, sier avtroppend­e trener Thomas Gilbertson.

Scoringen som sikret MK opprykk til 3. divisjon kom etter 65 spilte minutter. Det var også MK som scoret først i oppgjøret etter 17 minutter, men Kvinesdal to minutter senere.

– Jeg er fornøyd med innsatsen til guttene i dag. Jeg føler vi hadde fortjent ett poeng.

Etter tapet mot MK ligger Kvinesdal under streken, men rykker sannsynlig­vis ikke ned likevel ettersom Start 2 og Donn (Donn allerede sikret, Start har fem poeng ned med to kamper igjen å spille) begge ser ut til å beholde plassen i 3. divisjon.

– Jeg er nesten 100 prosent sikker på at vi beholder plassen. Vi har to mail fra kretsen som sier at hvis begge lagene holder seg i divisjonen, rykker kun to lag ned fra 4. divisjon. Derfor vil jeg kalle det en god sesong av oss i vår første sesong i 4. divisjon.

Etter fem sesonger som trener, gir Gilbertson ansvaret videre foran neste sesong og vil konsentrer­e seg om å spille selv. Han mener den nye treneren, som fortsatt ikke er klar, bør starte spillerjak­ten raskt.

– Vi har en liten stall allerede i dag. Vi må ha minst 4-5 nye spillere på plass foran neste sesong.

 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Thomas Gilbertson gir seg som trener i Kvinesdal.
FOTO: LARS ERIK LARSEN Thomas Gilbertson gir seg som trener i Kvinesdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway